BK MLADÁ BOLESLAV

B tým nestačil na Benešov

20. 11. 2014
napsal Vojtěch Drbohlav
BK Mladá Boleslav

1:3

0:2, 1:1, 0:0

HC Lev Benešov

Statistiky

Branky a nahrávky: 35. Rovný (Trégl, Bílek) - 5. Stejskal (Šobíšek, Holánek) 12. Babický (Hynek, Holánek) 35. Holánek (Babický). Rozhodčí: Pokorný, Dostačil, Štechmüller. Vyloučení: 7:6. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 102.

M l. B o l. – Mladoboleslavský B tým měl tentokrát na programu 10. kolo Krajské ligy, ve kterém přivítal Benešov. Hosté vedli již 2:0. Ve druhé třetině dokázal Rovný proměnit přesilovou hru, jenže více zásahů Bruslaři nepřidali, zatímco hosté navýšili z hole Holánka.

První prohra B týmu po základní hrací době na domácím ledě přišla až v zápase s Benešovem. Boleslavští nevstoupili do utkání vůbec dobře. Již v 5. minutě se v přesilové hře prosadil benešovský Stejskal. Vedení hostí navíc navýšil ještě Babický. První třetina tak skončila dvoubrankovým mankem Mladé Boleslavi.

Ve druhé třetině se hra domácích zlepšila. V přesilové hře se prosadil Rovný. Jenže o dvacet sekund později dostal za Poláčkova záda z úhlu puk Holánek, který tak navýšil opět o dvě branky.

Ve třetí třetině už nepadl žádný gól. Boleslav si sice vytvořila slušný tlak, z něhož pramenily dobré příležitosti. Domácí je ale nedokázali proměnit. Dobře chytajícího benešovského Uhlíka totiž znovu nikdo nepřekonal.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav