BK MLADÁ BOLESLAV

B tým veze dva body z Kralup

14. 1. 2015
napsal Jitka Čechová
HK Kralupy

3:4sn

1:2, 2:1, 0:0 - 0:1

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 6. Roubal (Řehák), 30. Kučera (Mojžíš), 39. Kučera (TS) – 9. Protivný J., 20. Protivný M. (Bílek), 34. Klikar (Škaloud, Christov), 65. Trégl - rozh. sam. náj. Rozhodčí: . Vyloučení: 5:5, navíc Koblischke (KNV) 10 min. OT. Využití: 0:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 100.

HK Kralupy

BK Mladá Boleslav

Plíšek Jan - Franc, Klikar, Plíšek Jakub, Kukla, Bílek, Dinga - Christov, Škaloud, Rovný, Trégl, Protivný J., Protivný M., Bartoš, Hradec, Zörkler, Ficek ml., Ficek st., Ficek Michal. Trenér: Lejsek.

M l. B o l. – Boleslavský B tým si přivezl dva body z Kralup. Po samostatných nájezdech zvítězil 4:3, rozhodující penaltu proměnil Trégl. Bruslařům aktuálně patří čtvrtá příčka v tabulce Krajské ligy mužů.

V první třetině v 6. minutě se domácí ujali vedení po chybné rozehrávce boleslavského obránce a dobrého napadání, trefil se Roubal – 1:0. Druhou branku Kralupy nedaly, přestože měly výhodu trestného střílení. A tak se Boleslav brzy dočkala vyrovnání, v 9. minutě dorazil do sítě nahrávku zpoza branky Jan Protivný – 1:1. Těsně před koncem třetiny v čase 19:55 se Boleslavští ujali vedení, po rychlém protiútoku podél hrazení a dorážce skóroval Michal Protivný – 1:2.

Ve druhé třetině nejdříve domácí zvýšenou aktivitou vyrovnali ve 30. minutě na 2:2 Kučerou. Poté šla Boleslav ale opět do vedení ve 34. minutě, po velkém závaru první pětky v kralupském pásmu zavěsil nechytatelnou střelou Klikar – 2:3. Domácí se radovali z vyrovnání po druhém trestném střílení, které jel opět Kučera, a tentokrát se štěstím proměnil – 3:3.

Závěrečná část přes slibné šance na obou stranách, zejména v přesilovkách, už branku nepřinesla a o druhém bodu rozhodla až sedmá série nájezdů, kdy se trefil boleslavský Trégl.