BK MLADÁ BOLESLAV

B tým doma prohrál s Černošicemi

21. 1. 2015
napsal Jitka Čechová
BK Mladá Boleslav

1:6

1:1 0:1, 0:4

SK Tygři Černošice

Statistiky

Branky a nahrávky: 2. Christov (Ficek st.) - 13. Suchý (Hofmeister), 37. Mráz (Šalamoun), 46. Výrut (Veselý), 48. Sobotka (Výrut), 49. Šalamoun (Urbančík), 51. Šalamoun (Urbančík). Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .

M l. B o l. – Mladoboleslavský B tým ztratil po dvou měsících doma zápas, 1:6 nestačil na Černošice. Jedinou branku Středočechů si připsal Lukáš Christov. V tabulce to ovšem s Bruslaři pořád nevypadá vůbec zle, čtyři kola před koncem základní části ztrácí na druhé místo pouhé tři body.

Utkání začalo lépe pro domácí, když po minutě a půl hry prostřelil skoro od modré čáry hostujícího brankáře Christov – 1:0. Ve 13. minutě bylo ale srovnáno na 1:1, když se trefil Suchý. Boleslavští v první třetině nevyužili spoustu šancí ke skórování, a tak se šlo do kabin pouze za vyrovnaného stavu 1:1.

Ve druhé třetině se hrál vyrovnaný hokej nahoru dolů po šancích na obou stranách, ale padla pouze jedno branka a to bohužel do domácí branky, ve 37. minutě zvýšil na 2:1 pro Černošice Mráz.

Začátek třetí třetiny se hrál v duchu těch dvou předešlých, ale v polovině třetiny přišla pětiminutovka Černošic, kteří nasázeli Boleslavským čtyři góly a bylo prakticky rozhodnuto. Na 3:1 se trefil Výrut, na 4:1 Sobotka, na 5:1 Šalamoun a na konečných 6:1 opět Šalamoun. Krutý výsledek pro Boleslav. Snad tento výsledek napraví béčko tuto neděli na ledě předposledního Slaného.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav