BK MLADÁ BOLESLAV

V honbě za ještě lepším umístěním porazil B tým Benešov

11. 2. 2015
napsal Jitka Čechová
HC Lev Benešov

2:3

1:2, 0:1, 1:0

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 17. Fedoročko (Tichý), 47. Tichý (Císař) – 10. Rovný (Bílek), 16. Škaloud (Kukla, Rovný), 35. Frolík (Trégl). Rozhodčí: Čáp. Vyloučení: 9:10, navíc Ficek ml. a Bílek (oba MBL) 10 min. OT. Využití: 1:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 220.

HC Lev Benešov

BK Mladá Boleslav

Plíšek Jan - Franc, Budín, Kukla, Bílek, Dinga, Plíšek Jakub - Trégl, Škaloud, Rovný, Christov, Hradec, Frolík, Ficek ml., Ficek st., Protivný M., Ficek Michal. Trenér Lejsek

B e n e š o v – Play-off už má B tým BK Mladá Boleslav jisté, teď už nahání "jen" co možná nejlepší umístění. Aktuálně patří Bruslařům páté místo v tabulce, v posledním zápase Krajského přeboru, který je na programu v sobotu 14. února, ale na své pozici ještě mohou výrazně zapracovat. Přijďte je v 18:15 podpořit na mladoboleslavskou malou halu!

První třetina patřila Boleslavským, i když je rozhodčí Čáp vylučoval za nesmyslné fauly. Všechny oslabení ubránili a naopak v první své přesilovce v 10. minutě udeřili. Obránce Bílek vystřelil od modré čáry, benešovských brankář vyrazil kotouč do strany na hůl Lukáše Rovného – 0:1 – a ten se do prázdné brány nemýlil. O dalších 5 minut později už to bylo 2:0, od modré vystřelil Kukla a jeho střelu tečoval do benešovské branky Škaloud. Domácí do konce třetiny stačili snížil brankou Fedoročka – 1:2.

Druhá třetina patřila opět boleslavskému béčku, které hrálo ze zajištěné obrany a v brance stál výborně chytající Plíšek. Padla v ní pouze jedna branka a to do benešovské sítě. Trégl s Frolíkem se v přesilovce řítili 2 na 1 na branku, Trégl počkal s přihrávkou až do poslední možné chvíle a naservíroval Frolíkovi puk do prázdné brány – 1:3.

Ve třetí třetině opět rozhodčí hodně vylučoval na obou stranách, Boleslavským dokonce dal dva deseti minutové tresty. Benešov z jedné přesilovky vytěžil gól, když se prosadil před boleslavským Plíškem Tichý a snížil na 2:3. To bylo ale do konce zápasu vše a boleslavské béčko zaslouženě vyhrálo a veze cennou výhru.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav