BK MLADÁ BOLESLAV

Juniorka padla na Spartě v prodloužení

17. 11. 2015
napsal Zdena Bobková
HC Sparta Praha

2:1p

0:0, 0:0, 1:1 - 1:0

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 51. Knobloch (Kulda, Kadeřávek), 63. Jandus (Kulda, Lojka) - 54. Borovec (Planý). Rozhodčí: Pražák - Horažďovský, Šperl. Vyloučení: 3:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 37. Střely na branku: 32:33. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1 prodl.

HC Sparta Praha

Pírs – M. Jandus, Knobloch, Bednárik, Kadeřávek, Duben, Zeleňák – Krátký, T. Jandus, Michnáč, Lojka, Havel, Klindera, Kulda, Pulkrab, Hozák, Sladkovský, Komárek, Procházka

BK Mladá Boleslav

Kořínek – Mašek, Mattis, Štosek, Hes, Žalud, Marček – Průšek (C), Prokop, Brzák, Pätoprstý, Ďurač, Rypar, Borovec, Pořízek, Planý, Veselý, Sedmík, Motloch

P r a h a – Mladoboleslavští junioři v duelu s favorizovanou Spartou dokázali urvat bod až v prodloužení. Zápas, ve kterém dlouho nepadaly góly, rozčísl přesnou trefou až Ondřej Knobloch. Za Boleslav poměrně rychle vyrovnal <strong>Zdeněk Borovec</strong>. Jenže Mladoboleslavští do konce prodloužení bohužel rozhodnout nedokázali, a tak na řadu přišlo prodloužení. V něm se přesnou trefou prezentoval Martin Jandus, který tak rozhodl o tom, že bonusový bod na víc zůstane v Holešovicích. Další utkání čeká boleslavské juniory už v pátek, kdy se představí od 18:00 na ledě navrátilce do DHL Extraligy juniorů, Karlových Varů.

Ohlasy trenérů

Jan Křivohlávek, BK Mladá Boleslav: Bod ze Sparty je v její momentální formě hodně cenný, je to lídr tabulky. Kdyby nám to před zápasem někdo řekl, tak bychom se nezlobili. Samozřejmě to utkání bylo dlouho vyrovnané 0:0 a třeba bychom při troše štěstí 1:0 mohli vyhrát. Ale dostali jsme gól a znovu to mužstvo ukázalo svou vnitřní sílu a dokázalo do konce utkání vyrovnat. Potom, možná asi zaslouženě, si po druhém bodu sáhla Sparta. Musím za ten výkon kluky pochválit, protože to bylo z naší strany dobře odehrané utkání. Je to cesta, kterou chceme jít a odrazit se dál k budoucím zápasům. Teď nás čekají dva venkovní zápasy, ve kterých budeme chtít určitě uspět. Utkání se Spartou bylo osmé utkání v řadě, ve kterém jsme bodovali, a osm zápasů, to už je pěkná série, i když teď to bylo dvakrát za bod.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav