BK MLADÁ BOLESLAV

Zase ty nájezdy! B tým v nich prohrál i v Benešově

24. 9. 2015
napsal Jitka Čechová
HC Lev Benešov

4:3sn

1:1, 2:1, 0:1 - 1:0

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 15. Starec (Kočí), 25. Holánek (Holeš), 37. Janák (Holeš), roz. náj. Janák – 15. Protivný M., 40. Kristek (Christov), 58. Rovný. Rozhodčí: Horňáček – Větrovský, Čajan. Vyloučení: 7:8. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 80.

HC Lev Benešov

BK Mladá Boleslav

Plíšek – Dinga, Kejmar, Budín, Bartoš, Bílek, Franc – Kristek, Hradec, Christov – Protivný Michal, Protivný Jan, Rovný - Ficek Milan ml., Kačírek, Ficek Michal. Trenér Lejsek

B e n e š o v – Oba týmy měly shodně po jednom bodu v tabulce a také stejné skóre, když v úvodních utkáních shodně podlehli svým soupeřům 4:5 po nájezdech, a proto chtělo béčko na ledě Benešova zvítězit. Nepodařilo se, boleslavský B tým prohrál po samostatných nájezdech i napodruhé, tentokráte 3:4.

Prvních deset minut utkání diváci marně čekali na nějakou pohlednou akci. V 15. minutě ujel po pravé straně boleslavský Michal Protivný a bekhendem otevřel skóre - 0:1. Hned vzápětí však vyrovnal benešovský Starec, který střelou nad lapačku překonal brankáře Plíška a první třetina skončila nerozhodně 1:1.

Do druhé třetiny vstoupili domácí aktivně a ve 25. minutě se dočkali druhé branky. Holánek z rohu vybruslil a střelou nad vyrážečku překonal boleslavské hobrankáře - 2:1. Boleslavští se snažili o vyrovnání a při jednom dvouminutovém závaru, kdy se domácí nemohli osvobodit ze své třetiny, k tomu měli velmi blízko. Proti byl však benešovský brankář. V čase 35:12 byli vyloučeni za hrubost benešovský a boleslavský hráč. Benešov si s hrou 4 na 4 poradil lépe a zvýšil Janákem na 3:1. Ke konci druhé třetiny a to v čase 39:59 dokázalo béčko snížit na 3:2, když v přesilové hře našel Lukáš Christov osamoceného ,b>Jirku Kristka před benešovskou brankou, který se nemýlil.

Třetí třetina začala živě a hra se přelévala ze strany na stranu. Avšak oba brankáři odolávali všem střelám s přehledem. Vše směřovalo ke konci, když v 58. minutě v přesilové hře Benešova přišla minela domácího obránce a Boleslavští, konkrétně

Lukáš Rovný,

se v přečíslení dva na jednoho nemýlili a pod vyrážečku domácího brankáře vyrovnali na 3:3. Na řadu tak přišly, stejně jako před týdnem, samostatné nájezdy, které Boleslavští opět prohráli a z Benešova si vezou jeden bod.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav