BK MLADÁ BOLESLAV

V Černošicích prohrál B tým na nájezdy

2. 12. 2015
napsal Jitka Čechová
SK Tygři Černošice

4:3sn

2:1, 0:1, 1:1 - 1:0

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 14. Sem (Šalamoun), 16. Staněk, 53. Urbančík (Jobek, Kahánek), rozh. náj. Šalamoun – 11. Kristek (Rovný, Christov), 30. Trégl (Protivný J., Protivný M.), 45. Kristek (Christov). Rozhodčí: Hruška, Kalal st., Kalal ml. Vyloučení: 4:5. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 105. Střely na branku: . Průběh utkání: .

Č e r n o š i c e – Mladoboleslavský B tým přivezl cenný bod z ledu prvních Černošic, prohrál až na samostatné nájezdy 4:3. Dvěma brankami se blýskl Kristek, jednu přidal Trégl.

Domácí Černošice vstoupily do zápasu velmi vlažně a Boleslavští se dostali do několika slibných šancí, které ovšem pochytal domácí brankář. Ale i tak se béčko dostalo do vedení v 11. minutě, v akci dva na jednoho se po přihrávce Lukáše Rovného prosadil Jirka Kristek. Domácí poté trochu přidali a během necelých dvou minut otočili na 2:1 zásluhou Sema a Staňka a tak skončila i první třetina.

Druhá třetina se nesla v duchu té první. Domácí hráli velmi úsporně, Boleslavští měli několik šancí a jednu z nich proměnili. Ve 24. minutě v přesilové hře se trefil Dominik Trégl po přihrávkách bratrů Protivných a bylo srovnáno na 2:2.

V poslední třetině se hrál pohledný hokej se šancemi ke skórování na obou stranách. Jednu z nich využila první pětka Boleslavi. Lukáš Rovný prostrčil kotouč v obraném pásmu skrz domácího obránce do středního pásma na Lukáše Christova, který v akci dva na jednoho přihrál Jirkovi Kristkovi, který šťastně prostřelil černošického brankáře 2:3. Po tomto gólu začali domácí více bruslit a vytvářeli si spoustu šancí. Při jedné z nich boleslavský obránce fauloval a následnou přesilovku bohužel Černošice využily. Na 3:3 vyrovnal v 53. minutě Urbančík. Tento stav vydržel do konce zápasu a přišly tak na řadu samostatné nájezdy, ve kterých Boleslavští opět nevyhráli. Vezou tak domů cenný bod, i když vítězství a překvapení kola bylo na dosah.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav