BK MLADÁ BOLESLAV

Starší dorost opět vítězně. V sobotu porazil nováčka z Kolína

3. 9. 2016
napsal Vojtěch Drbohlav
SC Kolínští Kozlové

1:5

0:0, 1:2, 0:3

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 40. Zdeněk (Poul) – 22. Nepokoj (Dvořák, Dlabola), 36. Tóth (Flynn, Kučera), 41. Hrachovec (Flynn, Horský), 50. Flynn (TS), 59. Hrachovec (Jindra). Rozhodčí: Kratochvíl – Tasch, Pechánek. Vyloučení: 8:6. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 51. Střely na branku: 21:40. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 5:1.

SC Kolínští Kozlové

Březina – Grauer, Zdeněk, Dudycha, Mikula, Štěpánek, Dotter – Martínek, Růžička, Gorás, Kronus, Zheliznyak, Dytrych, Poul, Sajdl, Vasilev, Kalista

BK Mladá Boleslav

Haas – Beneš, Novák, Dlabola, Jirásek, Imlauf, Horský, Homolka, Nepokoj, Červenka – Čermák, Dvořák, Křížek, Tóth, Veverka (C), Hrachovec, Foerster, Havelka, Flynn, Jindra, Kučera

K o l í n – Starší dorostenci BK Mladá Boleslav jeli na nedaleký led extraligového nováčka z Kolína v roli papírového favorita. Podobně jako v pátek proti Českým Budějovicím, i tentokrát však Bruslařům trvalo, než se dostali do vedení. Utkání vyšlo skvěle Oscaru Flynnovi, jenž zaznamenal tři kanadské body, dva poté Dominik Hrachovec. Další zápas čeká Mladou Boleslav v pátek, kdy na domácím ledě přivítá od 17:00 ve velké hale Liberec.

První branka padla až ve 22. minutě zásluhou Martina Nepokoje. Ve 36. minutě pak navýšil na 2:0 Matěj Tóth, který odehrál celé přípravné období za juniorku. Mladou Boleslav mohlo mrzet snížení ze strany Kozlů, které přišlo sekundu před koncem druhé třetiny! Na 1:2 vstřelil branku David Zdeněk.

Třetí dějství už se ale Bruslařům vydařilo. Hned po dvou sekundách využil přesilovku Dominik Hrachovec a po faulu dokázal využít nařízené trestné střílení Oscar Flynn. Vítězství Mladé Boleslavi zpečetil v závěru ještě Dominik Hrachovec. V prvních dvou duelech sezóny tak hosté pouze jednou inkasovali a vstřelili 10 branek. Kolín naopak obdržel už druhé utkání po sobě 10 gólů.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav