BK MLADÁ BOLESLAV

Tři body pro mladší dorost. Doma si poradil s Kometou Brno

11. 9. 2016
napsal Vojtěch Drbohlav
BK Mladá Boleslav

4:1

3:0, 0:1, 1:0

HC Kometa Brno

Statistiky

Branky a nahrávky: 3. Hes (Zajíček, Simon), 12. Dobša (Mrkus, Moucha), 20. Dobša (Schulz), 45. Dobša – 25. Jedlička (Malý). Rozhodčí: Veselý – Zeman, Fiala. Vyloučení: 9:9, navíc Vašíček (KOM) 10 min. OT za nesp. chování. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 51. Střely na branku: 26:33. Průběh utkání: 3:0, 3:1, 4:1.

BK Mladá Boleslav

Rylich – Novotný, Sýkora, Holoubek, Dobrkovský, Rudolph, Hes – Zajíček, Schulz, Kubart, Mrkus, Dobša, Moucha, Richtr, Závora, Simon

HC Kometa Brno

Kašpar – Masár, Holemý, Sedláček, Kučeřík, Furch, Sedláček, Studený – Žík, Popelka, Konečný, Meluzín, Jedlička, Malý, Čajkovič, Kavický, Rašovský, Vašíček, Barter, Brůžek

M l. B o l. – Tradičně v neděli v poledne vyjeli extraligoví mladší dorostenci BK Mladá Boleslav k ligovému utkání. Za venkovních tropických a poněkud nezvykle nadprůměrných hokejových teplot vyzvali na ledě ŠKOENERGO Arény Kometu Brno. Již v první třetině si Mladá Boleslav vytvořila třígólový náskok. Jen ve druhém dějství se Brňané zmohli na snížení, zbytek utkání měli ale Bruslaři pod kontrolou, a dokráčeli tak i přes to, že se potýkají s rozsáhlou marodkou, pro tříbodový zisk.

Ohlasy trenérů

Tomáš Černík (BK Mladá Boleslav): Pocity po utkání jsou dobré. Těžili jsme především z první třetiny, která se nám povedla. Vyhráli jsme ji 3:0. Dařily se nám i přesilovky, v nichž jsme dokázali soupeře zatlačit. Od druhé třetiny jsme byli často vylučovaní, díky čemuž naše hra trochu utrpěla. Bojovným výkonem jsme ale zápas dotáhli do zdárného konce.