BK MLADÁ BOLESLAV

Urputná bitva s Jihlavou přinesla mladšímu dorostu dva body

25. 9. 2016
napsal Lukáš Chuchválek
BK Mladá Boleslav

4:3p

1:1, 1:1, 1:1 - 1:0

HC Dukla Jihlava

Statistiky

Branky a nahrávky: Dlask (Zajíček, Sýkora), 32. Simon (Zajíček), 50. Závora (Zajíček, Simon), 63. Závora (Sýkora) – 17. Brož V., 38. Smolko (Najman), 54. Pigl (Juda). Rozhodčí: Battěk – Kettner, P. Špringl ml. Vyloučení: 5:4. Využití: 1:1. V oslabení: . Diváci: 65. Střely na branku: 34:27.

BK Mladá Boleslav

Rylich – Novotný, Sýkora, Holoubek, Dobrkovský, Rudolph, Hes – Zajíček, Schulz, Mrkus, Dobša, Dlask, Moucha, Chwastek, Závora, Simon

HC Dukla Jihlava

Chaloupek – Smolko, Sapík, Křišta, Brož P., Barák, Rašín – Brož V., Zadražil, Chlubna, Krajíček, Najman, Juda, Pigl, Mihulka, Svoboda.

M l. B o l. – Do města automobilů přijel těžký soupeř z Jihlavy a mladí Bruslaři si po poledni na ledě velké haly brzy vypracovali jednogólové vedení zásluhou Dlaska. Hostům se však povedlo v závěru třetiny srovnat stav. Podobný průběh měla druhá i třetí třetina, kdy se základní hrací doba končila za stavu 3:3. Prodloužení však patřilo Mladé Boleslavi, která v něm hrála přesilovku a pár sekund po jejím skončení rozhodl Jan Závora. Díky tomu Boleslav stále drží domácí neporazitelnost.

Ohlasy trenérů

Tomáš Černík (BK Mladá Boleslav):Byl to urputný zápas z obou stran. Každý z týmů se snažil neudělat chybu, ale myslím, že postupem času jsme byli lepší. Škoda smolného gólu soupeře na 3:3, ale pak parádně sehranou přesilovkou v prodloužení jsme získali bod navíc, který je pro nás velice cenný.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav