BK MLADÁ BOLESLAV

Boleslavské béčko přivezlo výhru 3:2 po nájezdech z Příbrami

23. 9. 2016
napsal Jitka Čechová
HC Baník Příbram

2:3

0:0, 1:1, 1:1

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 25. Šír (Šmejkal), 57. Hlaváč (Matouš) – 40. Rovný (Protivný J.), 46. Protivný J. (Dinga), rozh. náj. Trégl. Rozhodčí: Čáp, Kálal, Karda. Vyloučení: 11:13, navíc Ficek Milan ml. (MBL) 10 min. OT. Využití: 2:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 196.

HC Baník Příbram

BK Mladá Boleslav

Krofta (Holík) - Dinga, Kukla, Kristek, Petržílka, Christov – Trégl, Protivný J., Protivný M., Ficek Michal, Ficek Milan st., Ficek Milan ml., Hradec, Vajsejtl, Vaníček. Trenér Lejsek

M l. B o l. – Boleslavské béčko vyrazilo na led Příbrami s oslabeným týmem. Chyběli hráči, kteří jsou na marodce a kteří byli v zaměstnání. Ale i tak vyhrálo 3:2 po samostatných nájezdech, které rozhodl Dominik Trégl.

V první třetině se prakticky nic nedělo až na pár vyloučení, které zůstaly nevyužity.

Druhou třetinu odstartovali lépe domácí, kdy ve 25. minutě využili přesilovou hru, branku vstřelil Šír 1:0. V této třetině rozhodčí často vylučoval a přesilovku využili i Boleslavští, v čase 39:59 skóroval Lukáš Rovný po přihrávce Honzy Protivného a vyrovnal na 1:1. Boleslavské držel v oslabeních nad vodou výborně chytající Michal Krofta.

V utkání padaly branky jen v přesilových hrách a tomu tak bylo i ve třetí třetině. Na 2:1 se dostali do vedení Boleslavští ve 46. minutě, v přesilové hře po nahrávce Aleše Dingy skóroval Honza Protivný. V poslední pětiminutovce se Boleslavští nechali zbytečně vylučovat a jednu z přesilovek domácí využili, v 57. minutě vyrovnal Hlaváč na 2:2.V poslední vteřině utkání se děli ještě věci, příbramský hráč ujel boleslavské obraně a ta ho musela faulovat, rozhodčí ukázal skřížené ruce nad hlavou, následné trestné střílení na štěstí nebylo využito, utkaní skončilo 2:2 a museli přijít na řadu samostatné nájezdy. V samostatných nájezdech se trefil pouze boleslavský Dominik Trégl a Boleslavští vezou dva cenné body z Příbrami.

Další utkání hraje boleslavské béčko v sobotu 24.9.2016 s Černošicemi na malé hale, tak přijďte fandit ;-)

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav