BK MLADÁ BOLESLAV

Ze zápasu se Slaným bere béčko alespoň bod

26. 10. 2016
napsal Jitka Čechová
BK Mladá Boleslav

4:5sn

1:0, 0:2, 3:2 - 0:1

HK Lev Slaný

Statistiky

Branky a nahrávky: 15. Tregl (Kukla, Protivný J.), 41. Christov (Vajsejtl, Kristek), 46. Kerda (Tregl, Protivný J.), 50. Tregl (Protivný J.) – 26. Sekerka (Zilcher), 33. Ujfaluši (Sekerka), 48. Cigánik (Háva, Malát), 57. Slánský (Kubinčák, Malát), rozh. náj. Slánský. Rozhodčí: Čáp, Vilímec, Jecelín. Vyloučení: 9:7. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 53.

M l. B o l. – Boleslavské béčko prohrálo 4:5 po samostatných nájezdech s týmem HK Lev Slaný. Prohra je to hodně smolná, neboť Bruslaři ztratili pouhé tři minuty před koncem základní hrací doby vedení.

V úvodní části otevřeli skóre Boleslavští a to v 15. minutě, kdy střelu Jakuba Kukly od modré čáry tečoval Dominik Tregl a jeho teč skončila až za zády hostujícího brankáře - 1:0.

Ve druhé třetině padly dvě branky a to do domácí sítě a hosté tak otočili stav na 1:2. První branku Slaného vstřelil Sekerka a druhou branku Ujfaluši.

V závěrečné dvacetiminutovce to byli zase Boleslavští, kteří skóre otočili. Nejprve na 2:2 ve 41. minutě vyrovnal po závaru před hostující brankou Lukáš Christov po přihrávce Pavla Vajsejtla. A o pět minut později na 3:2 zvýšil v přesilové hře po krásné akci druhého útoku Dušan Kerda. O dvě minuty později bylo ale vyrovnáno, když se trefil slánský Cigánik 3:3. Boleslavské béčko tento vyrovnávající gól nezaskočil a v 50. minutě opět vedlo. Po přihrávce Honzy Protivného zvýšil na 4:3 druhou brankou v zápase Dominik Tregl. Toto skóre ale bohužel nevydrželo dlouho, tři minuty před koncem utkání vyrovnal Slánský 4:4. Tento stav vydržel až do konce střetnutí a tak musely přijít na řadu samostatné nájezdy. V těch byl lepší hostující tým, jediný nájezd proměnil Slánský a Slaný veze domů dva body.