BK MLADÁ BOLESLAV

Boleslavské béčko prohrálo doma s posledním Rakovníkem 1:4

15. 11. 2016
napsal Jitka Čechová
BK Mladá Boleslav

1:4

0:1, 1:3, 0:0

HC Rakovník

Statistiky

Branky a nahrávky: 35. Bartoš (Vajsejtl) – 17. Grill (Ambroz), 22. Gebhart (Větrovec), 23. Kounovský (Chvojka), 40. Gebhart. Rozhodčí: Kedra, Holec, Kovačík. Vyloučení: 7:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 62.

M l. B o l. – Prohra s posledním Rakovníkem znamená propad mladoboleslavského B týmu na dno tabulky. Jedinou trefu si ve 35. minutě připsal Bartoš, Rakovník se trefil hned čtyřikrát.

Rakovník od začátku utkání lépe bruslil a byl aktivnější než domácí tým. Nebylo na Rakovníku znát, že je na posledním místě v tabulce. V 17. minutě se hosté prosadili zásluhou Grilla, který otevřel skóre 0:1.

Začátek druhé třetiny se nesl v duchu té první a Rakovník přidal druhou branku. Ve 22. minutě Gebhartova pěkná střela zápěstím skončila v růžku Kroftovi brány 0:2. O necelou minutu později už vedli hosté 0:3, autorem branky byl Kounovský. Po třetím obdrženém gólu se boleslavská hra zlepšila a stále více vystrkovali růžky a ve 35. minutě snížili na 1:3. Libor Bartoš propálil vše co mu stálo v cestě a kotouč skončil až v rakovnické síti. Ve 40. minutě hosté odskočili zase o tři branky, když se trefil Gebhart.

Do třetí třetiny se šli Boleslavští pokusit s výsledkem ještě něco udělat, ale moc šancí ke skórovaní si nevytvořili. Hosté mohli svoje vedení ještě navýšit, ale v cestě jim stála tyč nebo boleslavský gólman, a tak se skóre již nezměnilo.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav