BK MLADÁ BOLESLAV

Mladší dorostenci nezvládli důležitý souboj o první místo a podlehli Pardubicím

5. 1. 2017
napsal Vojtěch Drbohlav
HC Dynamo Pardubice

5:0

4:0, 1:0, 0:0

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 4. Koffer (Pejzl, Antoníček), 13. Kaštánek (Rouha, Rohlík), 13. Antoníček (Hrádek, Šír), 17. Koffer, 59. Zeman. Rozhodčí: Pilný – Čížek, Urubčík. Vyloučení: 3:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 67. Střely na branku: 39:38. Průběh utkání: 5:0.

HC Dynamo Pardubice

Nečas – Hrádek, Jelínek (A), Kaštánek, Matěcha, Nedelka, Odehnal, Pejzl, Secký – Antoníček, Hladík, Koffer (C), Lašák, Rohlík, Rouha, Šír, Tobiáš, Zeman (A)

BK Mladá Boleslav

Krinwald (21. Kmec) – Hes, Holoubek, Novotný, Suk, Sýkora (A) – Bartoň, Dlask, Dobša, Kubart, Moucha (C), Mrkus, Simon, Sirotek, Zajíček, Závora

P a r d u b i c e – Mladším dorostencům Bruslařského klubu nevyšel souboj o první místo v tabulce. Boleslavský tým, značně sužovaný marodkou, odjel do východočeského města s pouhými pěti obránci a deseti útočníky. Chyběli i brankářská jednička Matěj Rylich či hlavní trenér Tomáš Černík. Bruslařům se nepovedlo vstřelit na ledě Tipsport arény ani gól, což znamená, že se jim vzdaluje vidina postupu do play-off. Nyní jsou totiž až na třetím místě v tabulce.