BK MLADÁ BOLESLAV

Starší dorost otočil zápas v Letňanech a bere tři body

30. 9. 2017
napsal Zdena Bobková
HC Letci Letňany

3:4

2:1, 0:2, 1:1

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 4. Kalina (Kyclt), 7. Soukup (Valdhans, Lytvynov), 42. Srbek (Zedek) – 13. Grim (Šípek, Houška), 29. Dotter, 37. Jelínek (Jindra, Houška), 47. Jelínek (Jindra, Dobša). Rozhodčí: Beránek – Svoboda, Nekvapil. Vyloučení: 7:5. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 150. Průběh utkání: 2:0, 2:3, 3:3, 3:4.

P r a h a – Bruslaři na ledě Letců nezačali vůbec dobře, už po šesti minutách hry prohrávali o dvě branky. Svěřenci trenéra Zörklera však do konce první části hry stihli snížit a ve druhé třetině zápas otočili na svou stranu. Letci stačili hned na začátku třetí třetiny vyrovnat, ale Bruslaři odpověděli záhy a strhli vedení opět na svou stranu a výsledek 4:3 už zůstal do konce zápasu nezměněn. Bruslaři si tak z Prahy vezou všechny tři body.

Ohlasy trenérů

Jiří Zörkler, BK Mladá Boleslav: My jsme vstoupili do zápasu velice lehkovážně. Pustili jsme soupeře do dvoubrankového vedení. V tu chvíli už to byl boj. Místo abychom hráli svou hru a potvrdili naši výkonnost, tak se zápas změnil v boj. O výsledek jsme bojovali až do posledních vteřin. Zaplaťpánbůh za tu bojovnost, díky které se nám zápas podařilo otočit na 4:3 a bereme z utkání tři body.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav