BK MLADÁ BOLESLAV

Mladšímu dorostu utekly body z Přerova v závěru utkání

6. 1. 2018
napsal Jaroslav Kindl
HC ZUBR Přerov

2:1

1:0, 0:1, 1:0

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 13. Kleniar (Tarnoczy, Zábranský), 55. Chytil (Kleniar, Zábranský) – 34. Zajíček (Holoubek). Rozhodčí: Slavka - Maloušek, Maťašovský. Vyloučení: 7:6, navíc Ďurač (MBL) 5 minut + do konce utkání. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 80. Střely na branku: 29:38. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1.

HC ZUBR Přerov

Postava – Zábranský, Holík, Zeman, Gréč – Štíbr, Kolařík, Petr, Kleniar, Kuncek, Hanák, Tarnoczy, Chytil, Jobánek, Šilhavý.

BK Mladá Boleslav

Krinwald – Kredba, Sommer, Přenosil, Žabka, Rajgl, Holoubek – Závora, Zajíček, Bartoň, Plíšek, Kredl, Hašlar, Dlask, Kapal, Ďurač, Haas, Šíma, Simon.

P ř e r o v – V pátek večer prodlužovali v Havířově. A v sobotu od dvanácti hodin už stáli opět na bruslích. Moravsko-slezský trip mladších dorostenců pokračoval v Přerově, kde odehráli další těsný zápas. Zubři se ujali vedení po třinácti minutách. V polovině utkání za Boleslav vyrovnával Jakub Zajíček. Jak se později ukázalo, šlo o poslední boleslavský gól v zápase. Za stavu 1:1 se pomalu schylovalo k dalšímu prodloužení, jenže pět minut před koncem rozvlnil síť v přesilové hře přerovský Chytil. Bruslaři už na tuto branku nenašli odpověď, a tak se ani tentokrát nedočkali prvního vítězství v playoff. Další šanci dostane mladší dorost 11. ledna, kdy na domácím ledě přivítá Vítkovice.

Ohlasy trenérů

Martin Škaloud (BK Mladá Boleslav): Náš výkon v Havířově nebyl špatný. Kluci předvedli maximální bojovnost a náš první bod v nadstavbě byl zasloužený. V Přerově jsme byli jasně lepším týmem, s dobrou hrou v útočném pásmu, která se místy měnila v drtivou převahu. Za to jsme taky kluky patřičně pochválili a v dalších zápasech máme na čem stavět. Bohužel, ani 60 střel na branku nám nestačilo. Naše koncovka byla na poměry mladšího dorostu žalostná. Žádný z hráčů nepředvedl dostatek kreativity v zakončení. V závěru zápasu jsme měli dost smůly, Šíma trefil například břevno. Přerov rozhodl z přesilové hry, když se Ďuráč nechal nesmyslně vyloučit na pět minut a do konce utkání za nicneřešící faul kolenem na útočné modré čáře.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav