BK MLADÁ BOLESLAV

Mladší dorostenci udolali Zlín po samostatných nájezdech

10. 2. 2018
napsal Dominik Špringer
PSG Berani Zlín

1:2sn

1:1, 0:0, 0:0 - 0:0

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 8. Kráčalík (Kopčil, Hoferek) – 14. Závora (Přenosil), rozh. náj. Ďuráč. Rozhodčí: Cik - Bryška, Novák. Vyloučení: 7:5. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 76. Střely na branku: 37:31. Průběh utkání: 1:0, 1:2.

PSG Berani Zlín

Lekeš - Liss, Šindelek, Hoferek, Talafa, Mikulík, Riedl, Prokeš- Kopčil, Frömel, Chludil, Bednařík, Kráčalík, Handl, Hrazdira, Martinec, Bachánek, Macík

BK Mladá Boleslav

Krinwald - Sommer, Křepelka, Přenosil, Rajgl, Žabka- Závora, Bartoň, Peca, Hašlar, Dlask, Kapal, Ďuráč, Haas, Šíma

Z l í n - Po čtvrteční domácí porážce od Havířova zajížděli mladší dorostenci bojovat o další extraligové body na led Zlína. S tímto soupeřem se navíc tuto sezonu Bruslařům nedaří, když s ním oba vzájemné zápasy prohráli a ani tento duel nezačali ideálně, když již v půlce úvodní třetiny prohrávali o jednu branku. Odpověď však na sebe nenechala dlouho čekat, když jedinou přesilovkovou brankou v zápase mladoboleslavští hokejisté vyrovnali. Ve zbytku duelu se již žádnému týmu nepodařilo i přes velké množství šancí vstřelit tíženou branku, a když dobře chytající brankáři neinkasovali ani v prodloužení, rozhodovat museli samostatné nájezdy. V nich se prosadil pouze <b>Dominik Ďuráč</b>, který tak poslal o jeden bod více do města automobilů.

Ohlasy trenérů

Martin Škaloud (BK Mladá Boleslav): Podali jsme velmi dobrý výkon, který měl po dlouhé době charakter. Chlapci si na sebe upletli bič, protože ukázali, že můžeme hrát vyrovnaně s tak silným týmem, jakým je Zlín. Navíc měl výrazně starší a fyzicky vyspělejší kádr. Doufám, že v nejbližších zápasech výkon minimálně zopakujeme a před play off posbíráme ještě nějaké body.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav