BK MLADÁ BOLESLAV

Boleslavský B tým podruhé Benešov neporazil a sezóna mu končí

25. 2. 2018
napsal Zdena Bobková
HC Lev Benešov

4:1

1:0, 2:0, 1:1

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 18. Holánek, 27. Kočí (Holánek), 31. Kočí (Holánek), 51. Holeš – 50. Kysela (Trégl). Rozhodčí: Kučera, Dundr – Frühauf, Řešátko.

HC Lev Benešov

Štěpánek – Janáč, Kotýnek, Bursík, Fedoročko, Stejskal, Rittig, Korvas, Burian – Dušek, Holeš, Holánek, Karpov, Sládek, Kohout, Mrva, Polesný, Kaňka, Kočí, Formánek

BK Mladá Boleslav

Kořínek – Marček, Řečínský, Kukla, Bílek, Bartoš, Dinga, Franc – Rovný, Ficek Michal, Vaníček, Vondrlík, Protivný Michal, Hradec, Trégl, Mareš, Protivný Jan, Vajsejtl, Kysela

Nedělní třetí čtvrtfinálový zápas byl hodně vyrovnaný. V první třetině měla více ze hry Mladá Boleslav, která svého soupeře přestřílela. Jenže domácí v závěru první dvacetiminutovky poslal do vedení Holánek. Ve druhé třetině dokázali domácí odskočit na rozdíl tří branek, když se ve dvou přesilovkách trefil Tadeáš Kočí. Boleslav ve třetí třetině ještě vykřesala malou naději v podobě Kyselova gólu ve vlastím oslabení, ale klid na hokejkách přidal domácí Holeš, který navíc završil gólový účet tohoto čtvrtfinálového utkání. Mladá Boleslav tak byla favorizovaným Benešovem vyřazena na zápasy 2:1 a sezóna pro ně končí.

Ohlasy trenérů

Martin Rudzan, asistent trenéra BK Mladá Boleslav B: Utkání bylo plné vyloučení. Domácí dokázali využít tři své přesilovky, Boleslav mnoho svých početních výhod nevyužila, a to rozhodlo. Chtěli bychom poděkovat za podporu diváků z Mladé Boleslavi, kteří za námi na rozhodující zápas do Benešova přijeli a povzbuzovali nás.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav