BK MLADÁ BOLESLAV

Dorostenci padli počtvrté v řadě, nestačili na Tábor

3. 11. 2018
napsal Jaroslav Kindl
HC Tábor

4:2

1:0, 2:1, 1:1 - N 0:1

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 20. Nevšímal (Kundrát, Janda), 23. Kundrát (Nevšímal, Eremiáš), 26. Kundrát (Nevšímal, Eremiáš), 56. Kundrát (Eremiáš, Janda) – 29. Plíšek (Vochvest), 56. Haas (Plíšek), 61. Haas (Sluka). Rozhodčí: Šperl - Kubíček, Šimánek. Vyloučení: 5:6. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 200. Střely na branku: 28:39. Průběh utkání: 3:0, 3:1, 4:1, 4:2.

HC Tábor

Korytar – Kofroň, Herda, Šťastný, Janda – Eremiáš, Mareš, Nevšímal, Čančura, Cháb, Polák, Matašovský, Zátopek, Suchan, Koreš, Vaněk, Kundrát.

BK Mladá Boleslav

Stuchlík – Sommer, Křepelka, Rajgl, Hrouda, Žabka, Čečetka, Šercl, Vochvest – Sluka, Kredl, Plíšek, Peca, Pavlík, Ďuráč, Hruška, Haas, Náhončík, Růžek.

T á b o r – Na první branku se trpělivě čekalo až do závěru první třetiny. Táborští se gólem „do šatny“ zjevně dostali do střelecké nálady. Bylo odehráno šest minut z druhé části, když Jihočeši navyšovali už na 3:0. Tento náskok se ukázal jako rozhodující. V polovině utkání sice snižoval <strong>Jindřich Plíšek</strong>, diváci pak ale opět dlouho postrádali góly. Pět minut před koncem zápasu přidal Tábor čtvrtý zásah. Vzápětí se trefil i boleslavský <strong>Oskar Haas</strong>, to bylo ale ze základní hrací doby vše. Právě díky <strong>Oskaru Haasovi</strong> Bruslaři vybojovali alespoň bonusový bod z nadstavby. Co to znamená pro tabulku skupiny Střed? Náskok osmé Mladé Boleslavi před devátým Táborem se ztenčil o 2 body.
×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav