BK MLADÁ BOLESLAV

Bruslaři vezou ze Žďáru čtyři body a stále vedou svojí skupinu

7. 3. 2019
napsal Zdena Bobková
SKLH Žďár n. S.

2:6

2:1, 0:2, 0:3 - N 0:1

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 6. Staněk (Bačo), 12. Procházka (Macek, Elis) – 11. Haas (Plíšek, Gardoň), 28. Plíšek (Sommer), 30. Haas (Křepelka, Gardoň), 49. Haas (Plíšek, Rajgl), 56. Sommer (Urban), 57. Plíšek (Křepelka), 61. Plíšek (Haas). Rozhodčí: Vrba – Musil, Čelechovský. Vyloučení: 7:5. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 68. Střely na branku: 21:47. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:6.

SKLH Žďár n. S.

Čerbák (30. Havlík) – Macek, Beran, Pecka, Doležal R., Pelikán, Janda, Procházka, Svoboda, Nerad, Kotrba, Elis, Šantora, Brúha, Bačo, Doležal P., Staněk, Doležal J.

BK Mladá Boleslav

Houserek – Sommer, Křepelka, Rajgl, Moravec, Hrouda, Žabka, Šercl, Urban, Sluka, Kredl, Plíšek, Gardoň, Peca, Ďuráč, Haas, Strnádek

Ž ď á r n. S. – Mladoboleslavští dorostenci ve čtvrtek večer odehráli již 35. kolo extraligy dorostu. Na ledě žďárských Plamenů byli jasnými favority, což také potvrdili, ale vítězství se zde nerodilo úplně snadno. První branku utkání vstřelil v závěru šesté minuty domácí Staněk, ale Haas stihl v polovině první třetiny vyrovnat, jenže Plameny vzápětí znovu odskočily a hubené vedení udržely do první sirény. Boleslav však v další části duelu zabrala, druhou periodu vyhrála 2:0 a třetí dokonce 3:0. V zápase si hattrick v základní části připsal <strong>Oskar Haas</strong> a po padesáti vteřinách nadstavbového prodloužení po hattricku sáhl i <strong>Jindřich Plíšek</strong>. Bruslaři si tak do tabulky připisují důležité čtyři body, díky kterým stále drží první příčku v tabulce. Mnohem důležitější ale bude sobotní venkovní duel s jihlavskou Duklou, ve kterém se oba týmy utkají o prvenství ve skupině D ELIOD extraligy dorostu. Jihlava na Bruslaře ztrácí v tabulce pouhé dva body.
×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav