BK MLADÁ BOLESLAV

8. třída prohrála s Vítkovicemi po prodloužení

29. 3. 2019
napsal Vojtěch Drbohlav
BK Mladá Boleslav

2:3p

1:0, 0:2, 1:0 - 0:1

HC VÍTKOVICE RIDERA

Statistiky

Branky a nahrávky: 20. Vochvest (Sporysch), 58. Král – 25. Petr (Bialy), 32. Handl (Kršík, Milata), 65. Štiak. Rozhodčí: Cabák - Blaževič, Návrat. Vyloučení: 9:8. Využití: 0:3. V oslabení: 0:0. Diváci: 150. Střely na branku: 30:34. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 2.2, 2:3p.

BK Mladá Boleslav

Forst – Halman, Vlasák, Kredba, Fiala, Průšek, Vochvest, Hlinský – Vítek, Hradec, Šimon, Lisler, Hart, Steklý, Šindelář, Sporysch, Hlubuček, Král, Mizera

HC VÍTKOVICE RIDERA

Smolka – Lazár, Pavič, Kočí, Chaloupka, Bialy, Fibigr, Kršík – Grulich, Glas, Štiak, Matějka, Handl, Kalandra, Hanák, Krčmářský, Milata, Pavelec, Petr, Moravec

O s t r a v a – Mládežnické mistrovství ČR starších žáků má za sebou další hrací den. Boleslavská 8. třída se utkala s domácími Vítkovicemi, které utkání otočily a vedly 2:1, Boleslavští ale v 58. minutě vyrovnali. Prodloužení však ovládli Ostravané. Mladou Boleslav srazilo kontroverzní rozhodnutí místního hlavního rozhodčího Cabáka, který vyloučil půl minuty před koncem prodloužení současně dva mladoboleslavské hráče, čímž Bruslařský klub poslal do tří.

Ohlasy trenérů

Martin Škaloud (BK Mladá Boleslav): Zápas hodnotím s pachutí, která ve mně zůstala ze závěru utkání. Začátek byl opatrný a oba týmy čekaly, co s nimi soupeř udělá. Paradoxně nám ublížila vstřelená branka ze závěru první třetiny. Vítkovice byly ve druhé části lepším týmem a zaslouženě skóre otočily. Ve třetí třetině jsme konečně odhodili nepochopitelný respekt, začali jsme se blížit našemu standardu a zaslouženě jsme vyrovnali. Prodloužení nebylo v režii hráčů ani jednoho týmu a nám nezbývá nic jiného než se s osudem tohoto zápasu smířit a co nejlépe se připravit na zbytek turnaje, jelikož medaile je stále ve hře. Pevně věřím, že hráči svou naštvanost přetaví v odhodlání a navážeme na utkání se Spartou, potažmo na celý průběh této sezóny.