BK MLADÁ BOLESLAV

Osmáci deklasovali Plzeň a jsou stále ve hře o medaili

30. 3. 2019
napsal Vojtěch Drbohlav
HC ŠKODA PLZEŇ

1:6

1:4, 0:1, 0:1

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 14. Bílek (Mazanec) – 6. Hradec (Kredba, Vlasák), 11. Lisler (Hradec), 13. Lisler (Vítek, Hradec), 15. Vítek (Vochvest), 23. Steklý (Vlasák, Kredba), 45. Mizera (Hlubuček, Halman). Rozhodčí: Novák - Zicháček, Hladik. Vyloučení: 3:4. Využití: 0:3. V oslabení: 0:0. Diváci: 150. Střely na branku: . Průběh utkání: 0:3, 1:3, 1:6.

HC ŠKODA PLZEŇ

Mečl – M. Beer, Sochor, Lučan (A), Hromádka, E. Beer, Štulc – Hájek, Bílek, Hofrajtr, Hořejší (A), Mazanec (C), Komínek, Havlíček, Křemen, Kaiser, Jiříček, Melich

BK Mladá Boleslav

Hora – Halman, Vlasák, Kredba, Fiala, Průšek, Vochvest (A), Hlinský – Vítek, Hradec (C), Šimon, Lisler, Hart (A), Steklý, Šindelář, Sporysch, Hlubuček, Král, Mizera

O s t r a v a – Hokejisté boleslavské 8. třídy napravili předchozí dva prohrané zápasy a v sobotu po obědě deklasovali Plzeň vysoko 6:1. V rámci závěrečného turnaje v Ostravě před sebou Bruslaři mají už jen jeden zápas – v neděli od 13 hodin uzavřou Boleslavští turnaj posledním zápasem proti Kometě. Jisté už je, že se mistrem stane Litvínov, nebo Sparta, Bruslaři však v neděli zabojují o druhé, případně třetí místo.

Ohlasy trenérů

Martin Škaloud (BK Mladá Boleslav): Z naší strany maximální spokojenost s jedním z nejlepších výkonů v sezóně. Spokojení jsme také s tím, jak kluci zareagovali na závěr předešlého zápasu. Jsme rádi, že se nikdo při stylu soupeřovy hry nezranil.