BK MLADÁ BOLESLAV

Dorost padl na nájezdy, z Jihlavy veze bod

14. 11. 2019
napsal Adéla Kvapilová
HC Dukla Jihlava

2:1sn

0:0, 1:0, 0:1- 0:0

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 21. Adam (Melenovský), rozh. náj. Pavelec – 51. Plíšek (Křepelka, Vochvest). Rozhodčí: Nikola Marek - Jiří Nechvátal, Tomáš Kotrba. Vyloučení: 5:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 86. Střely na branku: 27:30. Průběh utkání: 1:0,1:1- 2:1.

HC Dukla Jihlava

Maláč (Pulda) – Adam, Šabatka, Sapík, Macek, Janda, Hrbek, Vranka – Pavelec, Melenovský, Polodna – Valach, Nevšímal, Sopotnik – Jungwirth, Zdarsa, Juřička – Mlejnek.

BK Mladá Boleslav

Šatný (Forst) – Jasečko, Vochvest, Křepelka, Hrouda, Rajgl, Moravec – Polák, Král, Gardoň – Haas, Plíšek, Peca – Strnádek, Hruška, Sluka – Kredl, Hradec, Pavlík.

<br />J i h l a v a. - Po reprezentační přestávce zavítali mladoboleslavští dorostenci na led jihlavské Dukly. Hostující Středočeši si v průběhu první periody střihli přesilovou hru, ta ale ke gólu nevedla. Jelikož ani Jihlava své šance nedokázala proměnit, odcházelo se do šaten za vyrovnaného stavu. Do druhého dějství domácí vlítli a po nahození <strong></strong>Marka Melenovského, ke kterému se dostal <strong>Tobias Adam</strong> a protlačil kotouč za Šatného, se mohli jihlavští radovat – 1:0. Hostům se i přes veškerou snahu ve druhé části dorovnat stav nepodařilo. Ve třetí třetině si ale spravili chuť, když proměnili početní výhodu pět na tři. Po souhře Sebastiana Jasečka a Karla Křepelky na modré, se u puku nachomýtl <strong>Jindřich Plíšek</strong> a vyrovnal utkání na 1:1. Do konce dějství již žádná branka nepadla, a tak bylo jasné, že zápas poputuje do prodloužení. V poslední pětiminutové části hry si Mladá Boleslav dokázala vybudovat zajímavé akce, dokonce si zahrála i přesilovou hru, avšak gólu nedocílila. O celém zápase nakonec rozhodly samostatné nájezdy, které dopadly lépe pro domácí celek. Vítězným střelcem nájezdu se stal <strong>Daniel</strong> <strong>Pavelec</strong>. Bruslaři si tak z Vysočiny vezou bod.

Ohlasy trenérů

David Vrbata (BK Mladá Boleslav): Neodehráli jsme dobré utkání. Chyběl nám hlad po gólu, netlačili jsme se do brány. V prodloužení jsme neproměnili přesilovku a nájezdy nám také nevyšly. Jihlava proto brala dva body.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav