BK MLADÁ BOLESLAV

Dorostenci nasázeli Motoru sedm branek

21. 11. 2019
napsal Adéla Kvapilová
Banes Motor České Budějovice

2:7

1:3,1:2,0:2

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 5. Vavřík (Placek, Kašpar), 40. Petrásek – 2. Plíšek, 4. Haas (Moravec), 6. Hruška (Sluka), 28. Hrouda (Polák), 39. Gardoň (Jasečko, Polák), 46. Jasečko (Polák, Gardoň), 54. Haas (Plíšek). Rozhodčí: Šperl – Vavruška, Testovič Vyloučení:5:5 Využití:0:1. V oslabení:0:1. Diváci:55 . Střely na branku:18:51. Průběh utkání:0:2, 1:2, 1:5, 2:5, 2:7.

Banes Motor České Budějovice

Šebo (39.Lidák) – Fousek (A), Dohnal, Cibulka, Hail (A), Placek, Hromada, Dvořák – Hála, Lukeš, Marhoun, Kašpar (C), Braun, Petrásek, Kantor, Kalčík, Vavřík, Dubský, Sochor

BK Mladá Boleslav

Šatný – Moravec, Křepelka, Vochvest, Jasečko, Rajgl (A), Hrouda – Hasman, Sluka, Kredl, Gardoň, Peca, Pavlík, Polák, Hruška, P. Král, Haas, Plíšek (C)

<br />Č e s. B u d ě j o v i c e - Velké gólové hody přinesl zápas 17.kola ELIOD Extraligy dorostu skupiny střed, kdy budějický Motor hostil hráče Mladé Boleslavi. Do zápasu aktivněji vkročili Bruslaři, kteří už po necelých čtyřech minutách hry zásluhou <strong>Jindřicha Plíška</strong> a <strong>Oskara Haase</strong> vedli 2:0. O minutu později se prosadili domácí,<strong> Jan Vavřík</strong> dostal puk za záda Šatného. Jednalo se tak o jediné přiblížení Českých Budějovic. Třetí branka Mladé Boleslavi padla v šesté minutě, po přihrávce Daniela Sluka skóroval <strong>Jakub Hruška</strong>. Ke konci první části si zahráli domácí několikaminutovou početní převahu, ale stav na svoji stranu nepřeklopili. Po vyloučení Brauna v druhé části hry se Bruslaři mohli opět radovat, prosadil se <strong>Jakub Hrouda</strong>. Divoký zápas stále neměl konce. Před druhou sirénou ještě upravil skóre <strong>Matěj Gardoň</strong>, necelou minutu poté snížil<strong> Filip Petrásek</strong> - 5:2. V poslední periodě diváci v Budvar aréně mohli vidět pouze dva góly, o které se postarali Středočeši. Nejprve Lidáka překonal<strong> Sebastian Jasečko</strong>, následně v čase 53:45 střelec druhé branky <strong>Oskar Haas</strong>. Utkání v poměru 7:2 zaslouženě vyhráli hostující Bruslaři, kteří na branku soupeře vyslali padesát jedna střel. Mladoboleslavští dorostenci si tak odvážejí z jihu Čech tříbodový zisk.

Ohlasy trenérů

Petr Haken (BK Mladá Boleslav): Hráči přistoupili k utkání zodpovědně. Byli jsme po celý zápas lepším týmem než domácí. Zaslouženě jsme zvítězili, byli jsme produktivní a bylo to vidět i na výsledku. Zvládli jsme zápas, který byl předposledním v základní části. Teď nás čeká ještě jeden před nadstavbou, která začne příští týden.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav