BK MLADÁ BOLESLAV

Dorostenci v posledním zápase roku deklasovali Přerov

14. 12. 2019
napsal Vojtěch Drbohlav
HC ZUBR Přerov

2:6

1:2, 1:3, 0:1

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 15. Billa (Brázda), 30. Šilhavý (Jobánek, Svozil) – 5. Sluka (Haas, Hruška), 9. Král (Polák, Hruška), 22. Hruška (Strnádek, Kredl), 32. Haas (Plíšek, Sluka), 37. Hruška (Vochvest), 50. Plíšek (Haas, Sluka). Rozhodčí: Novotná – Šimčík, Bubela. Vyloučení: 6:4. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 65. Střely na branku: 24:35. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:3, 2:3, 2:6.

HC ZUBR Přerov

Žurek – Koblížek, Svozil, Růžička, Holík, Billa – Štíbr, Mašek, Brázda, Kuncek, Hradil, Kuchta, Hyža, Buršík, Mann, Jobánek (C), Šilhavý (A)

BK Mladá Boleslav

Král – Moravec, Křepelka, Vochvest, Jasečko, Rajgl (A), Hrouda – Sypecký, Sluka, Kredl, Peca, Pavlík, Hasman, Polák, Hruška, Král, Haas, Strnádek, Plíšek (C)

<br />P ř e r o v - Po páteční prohře v Ostravě si boleslavští dorostenci spravili náladu na ledě Přerova, kde prakticky po celé utkání vedli a utkání měli pod kontrolou. Bruslaři zde vstřelili šest gólů a zůstávají i nadále ve vrchní části nadstavbové tabulky. V Přerově se dařilo zejména trojici Hruška, Haas a Sluka, která byla velice produktivní<br />

Ohlasy trenérů

David Vrbata (BK Mladá Boleslav): Po pátečním utkání ve Vítkovicích, kde jsme prohráli, jsme chtěli na ledě Přerova uspět a získat tři body, což se nám nakonec podařilo. Teď máme reprezentační pauzu a budeme se připravovat na zápasy, které nás čekají v novém roce.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav