BK MLADÁ BOLESLAV

Deváťáci první duel smolně prohráli, v Plzni budou odvracet mečbol

27. 3. 2024
napsal Tomáš Taybner
BK Mladá Boleslav

1:3

0:0, 0:1, 1:2

HC ŠKODA PLZEŇ

Statistiky

Branky a nahrávky: 57. Michálek (Vrbata) – 33. Matoušek (Hofmann), 44. Svoboda V. (Strnad, Matoušek), 46. Blengino (Matoušek, Novák). Rozhodčí: Valda – Kurtin, Hák. Vyloučení: 5:7, navíc Vovsík (MBL) 5+OK za hrubost. Využití: . V oslabení: . Diváci: 123. Střely na branku: 32:21. Průběh utkání: 0:3, 1:3.

BK Mladá Boleslav

Martínek – Kůstka, Svoboda A., Michálek "A", Vlček, Komžík, Macháček, Piskač, Vtelenský – Vrbata "C", Pejša, Šimáček, Chabada, Junek, Mansfeld, Vovsík, Fadrhonc, Bydžovský "A"

HC ŠKODA PLZEŇ

Osvald – Strnad, Hofmann, Holub, Souček, Novák, Stupka L. – Hotařík, Beran, Mertl, Blengino "A", Svoboda V. "A", Matoušek "C", Mečl, Stupka F., Bobek

M l. B o l. – Mladoboleslavská devítka vstoupila do semifinálové série s Plzní porážkou. Hostům se podařilo odskočit do vedení ve 33. minutě, kdy otevřeli skóre gólem při vlastním oslabení. Bruslaři pak po startu třetí periody měli na svých holích několik gólovek, ale na velmi aktivního brankáře Osvalda se jim dlouho nedařilo. Jediný gól domácí Boleslavi zařídil v 57. minutě Matyáš Michálek, v té době to ale znamenalo jen snížení na konečných 1:3. Bruslaři musejí první duel hodit za hlavu, zvednout hlavy a do svého soupeře se opět zakousnout v sobotu. Vybojují si naši mladíci třetí rozhodující duel?