BK MLADÁ BOLESLAV

Devítka si v Plzni vynutila třetí rozhodující duel, o finále se porve v neděli

30. 3. 2024
napsal Tomáš Taybner
HC ŠKODA PLZEŇ

2:4

1:2, 1:1, 0:1

BK Mladá Boleslav

Statistiky

Branky a nahrávky: 1. Mečl (Hotařík), 23. Svoboda V. (Beran F., Strnad) – 13. Vovsík (Vlček, Bydžovský), 17. Vovsík (Bydžovský, Pejša), 25. Šimáček (Bydžovský, Michálek), 60. Junek. Rozhodčí: Červenka – Teršíp, Motl. Vyloučení: 9:8. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 99. Střely na branku: 28:37. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 2:2, 2:4.

HC ŠKODA PLZEŇ

Osvald (28. Beran D.) – Strnad, Hofmann, Holub, Souček, Stupka L., Novák – Mečl, Bobek, Hotařík, Beran F., Mertl, Blengino, Svoboda V., Matoušek (C), Stupka F.

BK Mladá Boleslav

Martínek – Vlček, Michálek, Komžík, Macháček, Piskač, Svoboda A., Vtelenský – Krupka, Fadrhonc, Bydžovský (C), Vovsík, Pejša, Šimáček, Chabada, Junek

P l z e ň – Klíčový druhý duel nezačal pro naše deváťáky nejlépe, protože domácí Škoda už v první minutě odskočila do vedení. Do hry se pak ale vložil Nicolas Vovsík, který do přestávky dvěma góly stejně jako v Brně vývoj zápasu otočil. Západočechům se sice povedlo zkraje druhé části srovnat, jenže Dominik Šimáček přesilovkovou dorážkou opět naklonil stav ve prospěch Bruslařů. Ti potom těsné vedení dokázali udržet až do samotného závěru, kdy Sam Junek při oslabení trefil odkrytou klec a pojistil tak pro svůj tým vyrovnání semifinálové série. Třetí rozhodující utkání je na programu hned zítra v 15:30, jeho vítěz postoupí do finálové série s Libercem.
×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav