BK MLADÁ BOLESLAV

Chci být platným hráčem, přeje si David Všetečka

7. 6. 2007
Autor: Michal Miškovský
M l a d á B o l e s l a v - V minulé sezoně David Všetečka začal rovněž v Mladé Boleslavi. Avšak byl poté uvolněn na hostování do Prostějova a vyzkoušel si také extraligu v dresu Vsetína. Ročník plný změn hodnotí vcelku kladně. Boleslavský bek se na úvod ohlédl za minulou sezonou: "Po začátku tady v Mladé Boleslavi jsem odešel na hostování do Prostějova, kde jsem dostával hodně prostoru na ledě, za což bych chtěl dodatečně poděkovat. Poté přišla nabídka z extraligového Vsetína."

Sedmadvacetiletý obránce ke svému působení na Lapači dodal: "Nebylo pro mě důležité, že jdu do posledního celku tabulky. Hlavní je, že jsem si mohl zahrát extraligu. Na hráče je v extralize více vidět a na konci května jsem byl díky tomu zálohou pro Zlín. V případě, že by se někdo zranil, byl jsem připraven nastoupit."

Prostějovu se v loňském ročníku nepodařilo naplnit cíl, kterým bylo postoupit do play-off. Na tento neúspěch Všetečka reagoval: "Byli jsme všichni zklamáni, že se to nepovedlo. Fanoušci byli výborní a určitě si zasloužili vidět vyřazovací boje."

"Do Mladé Boleslavi se vracím s cílem probojovat se do základu a být platným hráčem," uvedl navrátilec.

Boleslavští hráči mají v současné době na programu suchou přípravu. I na toto téma hovořil David Všetečka: "Suchá příprava nepatří mezi oblíbené činnosti hráčů, ale víme, že v zimě z ní budeme čerpat. Každý trenér má jiné metody. My letos hodně jezdíme na kole do kopců, běháme. Tato příprava se řadí podle mého mezi náročnější."

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav