BK MLADÁ BOLESLAV

Kapitán juniorů Kotrba: Plzeň padla zásluhou celého týmu

10. 1. 2009
Autor: Štěpán Tomš
M l. B o l. – Po sobotním vyhraném zápase s Plzní (8:5) se pustil do hodnocení utkání forvard Adam Kotrba (na snímku). Třetí nejproduktivnější hráč Mladé Boleslavi a zároveň kapitán týmu předvedl v napínavém duelu tradičně povedený výkon. K vítězství svého týmu přispěl sám třemi body (0+3). V zápase si minimálně jeden bod do kanadského bodování připsalo hned 12 domácích hráčů!

Hned v úvodu hodnocení naznačil, že proti Plzni měli hráči od trenéra Bukače mladšího naordinovanou stejnou taktiku, jako po předešlém vyhraném utkání v Karlových Varech, které ovládli vítězstvím 5:3. "My jsme chtěli, aby to vypadalo jako včera. Chtěli jsme hrát zezadu, dobře, bez faulů, a to se nám podařilo,“ uvažoval.

Junioři v utkání dvakrát prohrávali, hosty poslal do vedení Culek v 11. minutě. Pak Středočeši stav otočili, ale po dalších třech brankách Lasselsbergeru prohrávali již 2:4. "My jsme dobře bránili a pak jsme Plzeň de facto již k ničemu nepustili. Dali jsme jim rychlé góly a to vlastně rozhodlo,“ mluví o závěru druhé třetiny, ve kterém třemi rychlými zásahy v závěrečných dvou minutách otočili Boleslavští vývoj utkání na 6:4!

"Určitě to byla zásluha celého týmu,“ uzavřel nakonec slovy o týmové práci celého mužstva, kterou se jim podařilo přestřílet druhý celek extraligové tabulky juniorů.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav