BK MLADÁ BOLESLAV

Děti vyberou hokejistům jméno nového maskota

8. 7. 2007
Autor: Hana Koišová
Mladoboleslavský prvoligový hokej se dočkal maskota, a to plyšového lva na bruslích. Ten se lidem poprvé představil během posledních utkání základní části a play-off uplynulé sezony. Problém ale je, že lev nemá dosud jméno. Proto se vedení hokejového klubu BK Mladá Boleslav rozhodlo uspořádat soutěž pro děti, které mají jméno vybrat. Na autory těch nejlepších čekají odměny!

Až do konce letních prázdnin mají děti do čtrnácti let šanci vymyslet nové jméno pro maskota mladoboleslavského hokejového klubu. Lev se skutečně objevil až během posledních zápasů a je to natolik hezká figurka, že je škoda ji dále nevyužít pro marketingové účely.

„Jedním z úkolů našeho nového maskota je vzbudit zájem mladé generace a hlavně pak dětí, které bychom rádi přivedli na stadion, ukázali jim hokejové prostředí, seznámili je se známými hráči a historií klubu. Rovněž mají možnost navštěvovat utkání prvního týmu, který má ambice postoupit do hokejové extraligy, stejně tak je zároveň zveme do našich hokejových tříd, kde se mohou naučit hrát hokej,“ vysvětluje Michal Koliáš ředitel mladoboleslavského hokejového klubu.

V současné době přišlo už více jak dvacet návrhů na jméno hokejového maskota. Mezi typy se objevují taková jména jako Boleslaváček, Bolkie, Bolek, Embík nebo Puk. O konečném a tedy nejlepším jménu lva bude hlasovat komise sestavená z vedení hokejového klubu. Přitom vybraná trojice nejlepších návrhů bude obdarována cenami. Děti se tak mohou těšit například na hokejový dres, plakát týmu, čepice s logem BK Mladá Boleslav, hokejku, kterou vítězi podepíše jeden z hráčů, nebo lístky pro celou rodinu na vybrané hokejové utkání.

Tak pokud máte i vy nápad na jméno hokejového lvíčka, doneste vyplněný leták do sběrného boxu na recepci Zlatopramen arény v Mladé Boleslavi. A nebo můžete leták vyplnit i odeslat pomocí internetových stránek klubu www.bkboleslav.cz.

Fanoušci mladoboleslavského hokeje se mohou těšit na maskota na všech domácích utkáních. Lev se ale už ukáže před zahájením sezony, a to při představení klubu před zahájením sezóny.