BK MLADÁ BOLESLAV

Změny v kádru BK Mladá Boleslav

4. 5. 2009
Autor: Michal Miškovský
M l. B o l. – Hokejistům BK Mladá Boleslav v pondělí 4. května odstartovala suchá příprava. Kromě Borise Žabky, Valdemara Jiruše a Michala Supa, o jejichž příchodech jsme informovali již dříve, se stali novými tvářemi týmu také Miroslav Duben (dříve Karlovy Vary), Peter Fabuš (Plzeň), Lukáš Pabiška (Liberec), Zdeněk Bahenský (Litvínov), Jakub Sajdl (Znojmo) a Jaroslav Kasík (Poprad, Sparta). Hráči budou představeni novinářům na středeční tiskové konferenci.

"Dvouleté smlouvy podepsali Duben, Fabuš, Pabiška, Bahenský a Sajdl, Kasík přichází na roční hostování," uvedl sportovní manažer BK Mladá Boleslav Luděk Bukač.

Informace o nových tvářích BK Mladá Boleslav naleznete po kliknutí ZDE.

Co se týče pohybů hráčů v týmu, pochopitelně se nejedná pouze o příchody. Hostování v Bruslařském klubu skončilo Tomáši Brňákovi (Karlovy Vary), Václavovi Kočímu (Liberec, nyní Pardubice), Janu Novákovi (Slavia Praha), Michalu Důrasovi (Plzeň, nyní Zlín), Denisi Kazionovovi (Chabarovsk), Tomáši Rodovi (České Budějovice), Martinu Krupkovi (Jihlava), Romanu Pšurnému (Zlín) a také liberecké trojici Jiří Moravec, Lukáš Zíb, Tomáš Klimenta.

Nové angažmá si hledají Robert Schnabel, Jozef Wagenhoffer, Jozef Lukáč, Jonáš Fiedler, Aleš Padělek, Patrik Rozsíval a David Mocek.

V Benátkách nad Jizerou bude hostovat stejně jako v loňské sezoně Václav Drábek a podobně Jan Jaroměřský ve Vrchlabí. Barvy podkrkonošského klubu bude hájit rovněž Rastislav Konečný.

Tomáš Hradecký, jemuž skončilo hostování v Jihlavě, podle všeho zamíří jakožto hráč BK Mladá Boleslav do prvoligového Znojma.

Bruslařský klub bude v příští sezoně spolupracovat na bázi dohody s prvoligovým Vrchlabím a Benátkami nad Jizerou a druholigovými Nymburkem a Mělníkem.

Kompetní soupisku BK Mladá Boleslav pro ročník 2009/2010 naleznete TADY.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav