BK MLADÁ BOLESLAV

Aukce: bez nabídky zatím sedm dresů, nejžádanější je Králův

1. 8. 2009
Autor: Michal Miškovský
M l. B o l. – Aukce hraných dresů BK Mladá Boleslav z loňské sezony spěje do finiše. Fanoušci a sběratelé se mohou ucházet o exkluzivní dresy z premiérové sezony Bruslařského klubu v nejvyšší soutěži už pouze do čtvrtka 6. srpna, kdy dražba skončí. Zapojit se do ní můžete po kliknutí tady.
dresy bez majitele

- Martin Čech (75)
- Jonáš Fiedler (34)
- Jan Holub (40)
- Jan Holub (40)
- Rastislav Konečný (24)
- Jozef Lukáč (29)
- Filip Šindelář (35)

Pozn.: Za jménem hráče je uvedené číslo dresu. Všechny dresy bez nabídky jsou bílé, pouze dres Jana Holuba je k dispozici i v černém provedení.

V aukci je dohromady 47 dresů a vyvolávací cena všech byla stanovena na 1000 Kč. Princip dražby je jednoduchý: zájemci mohou uplynulých dvacet dní od začátku aukce až do jejího konce, tedy zmíněného čtvrtka 6. srpna, přihazovat libovolnou částku v rozmezí 50 – 500 Kč.

Bez nabídky prozatím zůstalo sedm dresů (více v tabulce vpravo), na dalších dvaadvacet však byl učiněn pouze jeden příhoz, jsou tedy k dispozici za velmi nízkou cenu.

Hitem aukce je naopak dres Richarda Krále, na něhož už bylo učiněno úctyhodných 21 příhozů a cena se aktuálně zastavila na částce 6000 Kč. Jen pro zajímavost: v loňské aukci se nakonec hodnota Králova dresu vyšplhala s neuvěřitelnými 35 nabídkami až na 8250 Kč. Bude letos tato cifra překonána?