BK MLADÁ BOLESLAV

Vítězové dětské soutěže byli odměněni

17. 1. 2010
Autor: Michal Miškovský
M l. B o l. – Nedělní utkání BK Mladá Boleslav – PSG Zlín mělo speciální nádech pro vítěze dětské soutěže, která nedávno probíhala na těchto webových stránkách. Autoři tří nejhezčích obrázků, Markéta Průšová, Pavel Prokorát, Jakub Kurial a vítěz speciální ceny Radim Zeman přebrali před zmíněným zápasem ceny z rukou Richarda Krále a Marka Schwarze.

Všichni byli obdarováni dresem, podepsaným plakátem všemi hráči, hokejkou a plyšákem v barvách Bruslařského klubu. Utkání navíc sledovali z V.I.P boxu.

O pětiletém Radimu Zemanovi, nejmladšímu účastníkovi soutěže, možná za pár roků uslyšíte. Vždyť chodí do přípravky BK Mladá Boleslav a roste z něj hokejista. “Na hokeji se mi líbí,“ potvrzuje.

Třetí Jakub Kurial poznal díky soutěži nové kamarády. “Už jsme se tu s ostatními skamarádili,“ řekl. Nadšený byl však i z cen, které si odnesl domů. “Hokejku mám podepsanou od Tomáše Sýkory.“ A jeho dědeček dodává: “Jsme nadšení z toho, že vyhrál. Mladé Boleslavi fandí celá rodina.“

Druhému Pavlu Prokorátovi se sice líbí také fotbal, ale i hokejisté mají něco do sebe. “Rád je kreslím,“ uvedl.

A co vítězka Markéta Průšová? “Nemůžu věřit, že jsem skončila první, když všechny ostatní obrázky kreslili kluci,“ zářila radostí.

Dětská soutěž BK Mladá Boleslav tedy rozhodně všechny potěšila.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav