BK MLADÁ BOLESLAV

Zatím mě provází smůla, posteskl si Marek Ivan

29. 8. 2007
Autor: Pavel Petr, Michal Miškovský
M l a d á B o l e s l a v - Jednou z letních posil Bruslařského klubu se stal také Marek Ivan (na snímku). Jenže kvůli vleklým problémům s kolenem poprvé naskočil do přípravného utkání až včera proti Liberci, přestože operaci absolvoval teprve před třemi týdny.

Bývalý hráč Vítkovic či Třince zamířil do Mladé Boleslavi z Ústí nad Labem. “Je tady skvělé prostředí. Ale bohužel mě zatím provází smůla. V dubnu jsem byl na první operaci kolene. Absolvoval jsem polovinu letní přípravy a druhý den na ledě mě koleno zradilo znovu. Znamená to, že jsem tři týdny po další operaci. Trochu jsem uspěchal návrat na led, ale jen kvůli tomu, abych mohl odehrát několik utkání v přípravě,“ vysvětluje problémy se zdravotním stavem Marek Ivan.

“Dnešní výsledek je po hokejové stránce slušný, ale my jsme se bohužel nevyvarovali různých pasáží, kdy jsme hráli deset minut dobře, vzápětí například sedm minut špatně a tři minuty byla hru utahaná z obou stran. Rozhodl nezvládnutý začátek třetí třetiny. V té době jsme přestali bruslit a soupeř toho dokázal využít,“ hodnotí svůj první zápas osmadvacetiletý hráč.

Na otázku, co očekává od zdejšího angažmá, odpověděl: “Je všeobecně známo, že máme ty nejvyšší cíle. Myslím, že se o tom ani nemusíme bavit!“