BK MLADÁ BOLESLAV

Jiří Šejba: V první třetině jsme nedodrželi plán

5. 3. 2010
Autor: Michal Miškovský
M l. B o l. – Dvanáctý zápas v řadě, v němž mladoboleslavští hokejisté nezískali tři body, se asistentu Jiřímu Šejbovi (na snímku) nehodnotil vůbec snadno. Po páteční domácí prohře se Slavií 1:2 se náskok na poslední Kladno ztenčil na čtyři body a play-out nebude tak jednoduchou záležitostí, jak se možná ještě v minulých dnech zdálo. “Teď pro nás začíná nejdůležitější část sezony,“ říká.

Na pozápasové tiskové konferenci hodnotil utkání jako první tradičně zástupce hostujícího mužstva. “Řekl bych, že to byl průměrný zápas. Začali jsme aktivněji, dostávali jsme se do velkých šancí, ale vytěžili jsme jen jeden gól. Ve druhé třetině jsme paradoxně od naší hry ustoupili, nebyli jsme schopni dostat se do koncovky a z jediné pološance jsme vstřelili vítězný gól,“ řekl asistent HC Slavia Praha Jiří Čelanský.

Jeho protějšek, mladoboleslavský asistent Jiří Šejba, byl nazlobený z výkonu svých svěřenců v první třetině. “Nedodrželi jsme plán, který jsme si stanovili. Po důraznějším pohovoru během v první přestávce šla naše hra nahoru. Byli jsme víc ve třetině Slavie, ale inkasovali jsme smolný gól,“ uvedl.

Boleslavští byli ve třetí třetině několikrát blízko srovnání, ale žádná ze čtyř velkých šancí se neujala. “Za poslední dva zápasy jsme dali jen jeden gól, což je málo. Musíme se nad tím zamyslet,“ přiznal.

Bruslařský klub si nepřipsal tři body už dvanáct zápasů v řadě. Nejen pro trenéry je to hodně nepříjemný fakt. “U některých hráčů možná došlo k uspokojení. Až moc věřili, že v dalším zápase to zlomíme. V koučingu a vedení hráčů jsme po nich možná měli více šlapat,“ připustil Šejba.

Hodnocení trenérů si můžete poslechnout také prostřednictvím audioarchivu.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav