BK MLADÁ BOLESLAV

Čtvrtý zápas může Boleslav přiblížit k záchraně, nebo postavit soupeře znovu na stejnou čáru

15. 4. 2010
Autor: Michal Miškovský
M l. B o l. – 3:1, anebo 2:2? Čtvrtý barážový zápas bude pro další vývoj série neméně důležitý. Pokud Mladá Boleslav zvítězí, bude ji chybět k záchraně v extralize už jen jediná výhra. Naopak v případě vítězství Chomutova bude stav série znovu vyrovnaný. “Snad se nám povede i čtvrtý zápas a pojedeme domů s vedením 3:1,“ přeje si útočník Bruslařského klubu Lukáš Pabiška.

Středeční zápas se nesl v duchu převahy Mladé Boleslavi, která ukořistila výhru 4:2. “Od první minuty jsme měli více ze hry, lépe jsme bruslili a náš pohyb byl znát,“ řekl po utkání trenér BK Mladá Boleslav Jan Tlačil. “Prohráli jsme zaslouženě, soupeř byl lepší,“ přiznal i chomutovský kouč Radim Rulík.

“Vstoupili jsme do utkání aktivně. Nechtěli jsme se leknout toho, že v Chomutově během play-off do té doby nikdo neprohrál,“ vysvětlil Pabiška.

“Boleslav více bojovala. My jsme udělali několik chyb a soupeř je potrestal,“ řekl v rozhovoru pro chomutovský web útočník David Hruška.

A vyhlídky směrem ke čtvrtečnímu klání? “Doufám, že začneme znovu aktivně. Chtěli bychom zvládnout i druhý zápas v Chomutově,“ má jasno Pabiška. “Musíme se poučit z chyb, které jsme udělali ve středu. Potřebujeme teď vyhrát,“ uvedl pro změnu Hruška.

Čtvrteční zápas startuje v 17:30.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav