BK MLADÁ BOLESLAV

Tomáš Nouza odmítá předčasnou euforii: Půjdeme do nedělního zápasu s pokorou

16. 4. 2010
Autor: Michal Miškovský
C h o m u t o v – Ve čtvrtečním barážovém utkání sice otevřel skóre vůbec poprvé Chomutov, ale gólová odpověď Tomáše Nouzy (na snímku) necelé dvě minuty před koncem úvodní dvacetiminutovky nastartovala Mladou Boleslav ke třetí výhře. “Hrálo nám do karet, že byl stav po první třetině vyrovnaný,“ přiznal služebně nejstarší hráč Bruslařského klubu.

“Jeli jsme do Chomutova s tím, že bychom rádi vyhráli oba dva zápasy, což se nám povedlo. Je to perfektní, ale ještě není konec,“ řekl Nouza.

Domácí šli do vedení zásluhou Skořepovy trefy a úvod celkově vyšel o něco lépe Chomutovu, s čímž souhlasil i sedmadvacetiletý útočník. “Nezačali jsme úplně dobře. Věděli jsme, že na nás Chomutov vletí,“ podotkl.

Ještě dvě minuty před koncem Boleslavští vedli 4:2, ale závěr byl pořádně dramatický. Během chvilky byli vyloučeni Gajovský s Fabušem a Chomutov měl navíc k dispozici i trestné střílení. “Bylo to hodně vyhecované. Udělali jsme chyby, které si nemůžeme dovolit. Jediné štěstí bylo, že nám to Marek Schwarz vychytal. Nesmí se to opakovat,“ prohlásil.

Z dvou domácích zápasů jedna výhra, zato v Chomutově stoprocentní úspěšnost. Co za tím podle Nouzy stojí? “Neřekl bych, že se nám vyloženě daří víc venku. Ale doma jsme možná trochu pod tlakem, protože se nám nedařilo. Doufám, že to v neděli zlomíme,“ přeje si.

“Poslední krok bývá nejtěžší. Rádi bychom ukončili baráž před vlastními diváky, ale půjdeme do zápasu s pokorou,“ uzavřel.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav