BK MLADÁ BOLESLAV

Změny v týmu BK Mladá Boleslav

6. 5. 2010
Autor: Tisková zpráva
M l. B o l. – Hokejisté BK Mladá Boleslav zahájí v pondělí 10. května suchou přípravu. Oproti minulé sezoně se už s ostatními mladoboleslavskými hráči nepotkají Jaroslav Kracík, Jaroslav Kasík či Jiří Ferebauer. Klub se naopak dohodl na spolupráci s některými novými tvářemi.

Odchody

Třem hráčům skončilo v Mladé Boleslavi hostování. Jaroslavu Kasíkovi ze Sparty, Jaroslavu Kracíkovi z Plzně a Jiřímu Ferebauerovi z Českých Budějovic. Smlouva navíc vypršela obránci Marcelu Šterbákovi. Již dříve klub informoval o odchodu Tomáše Sýkory.

Příchody

Mladoboleslavský dres budou nově oblékat útočníci Tomáš Divíšek a Radek Matějovský. První jmenovaný podepsal roční smlouvu, v případě Matějovského jde o roční hostování z Plzně. Smlouvu na příští sezonu s platností od 1. srpna podepsal kanadský obránce Darrell Hay, který se zatím bude připravovat na nové angažmá ve své rodné zemi a s Mladou Boleslaví půjde až do druhé fáze přípravy. Staronovou tváří se stane obránce Petr Macháček, který v klubu již působil během postupové sezony 2007/2008 a nyní přichází na roční hostování z Českých Budějovic.

Šance pro mladé hráče

Do přípravy se zapojí také několik hráčů, kteří prošli mládežnickými týmy Mladé Boleslavi. O extraligovou příležitost se poperou Marek Loskot, Václav Čížek, Jakub Sajdl, Matěj Soukup a Jan Jaroměřský.

Hráči se poprvé sejdou v pondělí 10. května, kdy bude zveřejněna také prozatímní soupiska.

Veškeré informace o nových hráčích naleznete v tomto článku.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav