BK MLADÁ BOLESLAV

Aukce: v nejvyšší ceně byl vydražen dres Marka Schwarze

10. 6. 2010
Autor: Michal Miškovský
M l. B o l. – AKTUALIZOVÁNO O INFORMACE K PŘEVZETÍ! Téměř měsíc měli fanoušci BK Mladá Boleslav a sběratelé dresů na to, aby do své sbírky získali nový cenný kousek. Aukce dresů Bruslařského klubu ze sezony 2009/2010 skončila ve čtvrtek po šestnácté hodině. A výsledek? Z jedenačtyřiceti originálů zůstaly bez nabídky jen čtyři. Naopak největší hodnotu získal dres Marka Schwarze. Nový majitel za něj zaplatí rovných pět tisíc.

V druhé nejvyšší ceně byl vydražen dres bývalého kapitána Richarda Krále. Zákazník pod přezdívkou rytíř1 se stal majitelem díky příhozu na konečných 4010 Kč.

Největší přetahovaná se nakonec strhla o dres Michala Valenta. Ostatní dresy znaly své majitele už v šestnáct hodin, ale o ten Valentův se bojovalo ještě téměř další půl hodinu a cena se zastavila na třech tisících.

Nikdo naopak neměl zájem o dresy juniorů Martina Belaye, Jiřího Ferebauera, Martina Hrubého a Lukáše Krejčíka.

Převzetí dresů

Vítězové dražby si mohou své dresy vyzvednout do 30. června na sekretariátu BK Mladá Boleslav (Na Vinici 31) v kanceláři Ing. Petry Vojtěchové, kde zároveň provedou platbu. Po tomto datu budou dresy zaslány poštou.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav