BK MLADÁ BOLESLAV

Boleslav posílí Kupec, Bauer má vyřízený střídavý start

14. 9. 2010
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Bruslařský klub oznámil těsně před začátkem sezony další změnu v kádru. Do svých řad přibral mladého a nadějného útočníka Martina Kupce, který do Mladé Boleslavi přestoupil z Berouna. Střídavé starty má z Vrchlabí vyřízené obránce Richard Bauer, který ve středočeském městě určitě nepředstavuje žádnou neznámou.

Martin Kupec prošel mládežnickými výběry pražské Sparty. Ve všech byl platným členem týmu a odvděčil se mužstvu vždy poměrně slušným počtem vstřelených branek či asistencí. Po roční anabázi v juniorské nejvyšší soutěži ve Švédsku se v sezóně 2007/2008 objevil v Berouně.

Čtyřiatřicetiletý obránce Richard Bauer pomáhal Mladé Boleslavi postoupit do extraligy. V září 2009 ale Bruslařský klub opustil a zamířil na Slovensko – konkrétně do Banské Bystrice. V současnosti působí v prvoligovém Vrchlabí, odkud má do Boleslavi vyřízené střídavé starty a bude tak připraven v případě nutnosti pomoci.

Bruslařský klub opustil kanadský útočník Jordan Krestanovich, který nepřesvědčil svými výkony, a proto se neprobojoval do kádru.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav