BK MLADÁ BOLESLAV

Tenisový turnaj vyhráli Schejbal s Čapounem

11. 9. 2007
Autor: Jakub Hradiský
M l. B o l. - Ve čtvrtek 6. září se v mladoboleslavském Sparing centru uskutečnil tenisový turnaj ve čtyřhře, kterého se zúčastnilo vedení klubu, partneři i hokejisté.

Po kurtu se tak proháněli například náměstek primátora Jan Smutný, místní florbalová hvězda Pavel Bouška, sportovní ředitel BK Mladá Boleslav Jaromír Šindel nebo slovenský obránce ve službách Mladé Boleslavi Jozef Wagenhoffer.

Kromě tenisu si hosté měli možnost zahrát i bowling, stolní tenis, badminton nebo squash. Právě squash si autor tohoto článku zahrál proti Jozefu Wagenhofferovi. Ten prakticky bez pohybu, jen rozpětím paží, dosáhl z jedné strany kurtu k druhé. Nemyslím si, že bych byl squashové ořezávátko, ale připravenost profesionálního sportovce se ukázala a miniutkání skončilo 9:1 a 9:0 ve prospěch hokejisty.

V průběhu tenisového turnaje se jako nejpřipravenější jevila dvojice Pavel Bouška, Jaromír Šindel. Především Jaromír Šindel ukázal, že to prostě „má v ruce“ a sázel jeden nádherný úder za druhým. O nejvíce humoru se při zápasech starala zase dvojice složená z mužů rozhodujících o chodu klubu – Michal Koliáš, Jiří Pažout.

Do finále se nakonec probojovali páry Bouška, Šindel a Schejbal, Čapoun. Šťastnější dvojicí se nakonec stali Schejbal s Čapounem, kteří po vynikajícím výkonu Boušku se Šindelem udolali.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav