BK MLADÁ BOLESLAV

Asistentem trenéra je Vlado Hiadlovský

31. 10. 2010
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. - Bruslařský klub už zná jméno nového asistenta kouče Miloše Holaně. Stal se jím Vlado Hiadlovský. Bývalý slovenský brankář v minulosti trénoval například v Trenčíně, Žilině nebo Zvolenu. Z posledního zmíněného působiště se zná s Milošem Holaněm. A právě v této skutečnosti vidí sportovní manažer klubu Milan Hnilička možnost úspěchu: "Oba trenéři se dobře znají ze svého úspěšného působení na Slovensku," řekl. Nový asistent ale není jediná posila týmu. Do utkání proti Budějovicím obléknou boleslavský dres Milan Mikulík (Ústí nad Labem), Aleš Padělek (Jihlava) a Michal Tvrdík (Plzeň).

Profil Vlada Hiadlovského

Vladimír Hiadlovský je bývalým úspěšným brankářem, který v drese Dukly Trenčín vychytal federální ligový titul. Třikrát nastoupil za slovenskou reprezentaci. Jako trenér působil ve slovenských prvoligových družstvech Trnavy, Prievidze a Senice. Extraligu okusil mimo Žiliny i v trenčanské Dukle, kde působil i jako hlavní trenér.

Ve stejných rolích, v jakých jsou s Milošem Holaněm teď, se objevili už ve Zvolenu. S ním to oba trenéři dotáhli až do semifinále, kde podlehl 3:4 na zápasy Košicím.