BK MLADÁ BOLESLAV

Pojďme všichni do boje, vyzývá Cyril Suk

21. 11. 2010
Autor: Redakce
M l. B o l. – Souboj s plzeňskými Indiány není jen obyčejným zápasem. Oba celky byly potrestány v kauze údajně neplatných registračních průkazů a dnes proti sobě stojí v roli soupeřů, kdy potřebují body jako sůl. Boleslavští hokejisté o poznání více, stejně jako podporu ze strany publika. "Pojďme všichni do boje!" vyzývá ve svém prohlášení generální manažer BK Mladá Boleslav Cyril Suk.

"Pro nás všechny začíná nová část sezóny. Jak už jsem prohlásil, nehodláme se smířit s verdiktem a chceme bojovat na všech frontách. Pochopitelně v první řadě na té sportovní.

Každý získaný bod má pro nás cenu zlata. Stejně tak jako podpora každého z fanoušků. Té si nesmírně vážíme, byla v dosavadním průběhu extraligy fantastická. A věřím, že fantastická také nadále bude. Je na nás všech, abychom se v okamžiku, kdy nás rozhodnutí poslalo na samé dno tabulky, semkli a společně dokázali, že nám osud boleslavského hokeje není lhostejný. Hokejisté už to dokázali skvělými výsledky s Karlovými Vary a Libercem. My jim aktuálně musíme vytvořit takové podmínky a prostředí, aby v podobných výkonech mohli pokračovat a dokázali, že nepatří tam, kam nás toto rozhodnutí poslalo.

Pojďme proto všichni do boje! Naši hokejisté potřebují slyšet podporu z hlediště, přijďte v co největším počtu zaplnit ochozy ŠKO-ENERGO Arény! Každého z Vás budeme nyní potřebovat jako nikdy jindy. A ještě více Vaše hlasivky a dlaně. Proto naviděnou večer při extraligovém utkání BK Mladá Boleslav – HC Plzeň 1929."