BK MLADÁ BOLESLAV

Marek Schwarz je patronem Evropského olympijského festivalu mládeže 2011

5. 2. 2011
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Jedním z patronů festivalu, který se uskuteční v Liberci a dalších centrech Libereckého kraje v termínu 12. – 19. února 2011, je také boleslavský brankář Marek Schwarz. Chcete vědět, co ho k tomuto kroku vedlo, a jestli ho třeba v Liberci nebudete mít možnost potkat? Pak přijďte v neděli 6. února na zápas s Plzní!

Evropský olympijský festival mládeže představuje vrcholnou událost mladých sportovců ve věku 14 až 18 let. Účastníci této největší sportovní mládežnické akce v České republice budou bojovat o medaile v osmi disciplinách: ledním hokeji, krasobruslení, běhu na lyžích, skoku na lyžích, severské kombinaci, alpském lyžování, snowboardingu a biatlonu.

O Evropském olympijském festivalu mládeže 2011 se víc dozvíte jednak na jeho oficiálních webových stránkách a jednak na nedělním utkání Mladé Boleslavi s Plzní, kde bude maskot festivalu roznášet informační letáčky a pozvánky, a kde také mezi rozbruslením a začátkem zápasu proběhne přímo na ledě rozhovor s Markem Schwarzem.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav