BK MLADÁ BOLESLAV

Šestý barážový zápas startuje v pátek na ledě Ústí

14. 4. 2011
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Mladoboleslavští hokejisté mohli v minulém barážovém duelu na svém vlastním ledě rozhodnout, k vítězství jim ale chybělo poměrně hodně. K dispozici teď tak mají ještě druhý mečbol, který se nepochybně budou snažit proměnit v pátek 15. dubna na domácím bitevním poli Ústeckých Lvů, kde zatím neprohráli. Zápas bude vysílat od 18:10 Česká televize, Bruslaře ale mnohem víc podpoříte, pokud se na sever vydáte společně s nimi.

Středočeši mohli ve středečních večerních hodinách slavit udržení se v extralize, ne nadarmo se ale praví "neříkej hop, dokud jsi nepřeskočil", a tak budou muset v pátek obléci svou výstroj zas. "Štěstí se trochu obrátilo proti nám," připustil obránce Boleslavi Boris Žabka, který v průběhu barážových bojů vytvořil jakousi "dvojičku" s ústeckým Mikulíkem.

Na ledě na sebe ti dva doráží prakticky pořád a ve středu to navíc skončilo i dost ostrou výměnou názorů u kabin. "Je to série o udržení a každý do toho dává na ledě všechno. Z toho vyplývají konflikty," prohlásil řízný bek.

Ústecký útočník Robin Hanzl přidal do boleslavské sítě poslední – čtvrtou – branku a pak vyrazil s úsměvem na rtech mezi novináře. "Jsme tak kvalitní tým, že na obrat máme. Všichni věříme, že sérii můžeme otočit," prohlásil sebevědomě.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav