BK MLADÁ BOLESLAV

V aukci dresů je nejžádanější Schwarz

9. 5. 2011
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Aukce hraných dresů BK Mladá Boleslav z loňské sezony se přehoupla do své druhé poloviny. Fanoušci a sběratelé se mohou prostřednictvím internetového "zápolení" ucházet o dresy z třetí sezony Bruslařského klubu v nejvyšší soutěži už pouze do čtvrtka 19. května, kdy dražba skončí. Ještě jste se nezapojili? Pak neváhejte, stačí kliknout sem a pustit se do toho!

V aukci je dohromady 77 dresů a vybírat můžete jak z bílé, tak zelené verze. Vyvolávací cena všech byla stanovena na 1 000 Kč. Princip dražby je jednoduchý: zájemci mohou od začátku aukce až do jejího konce, tedy od 22. dubna do zmíněného čtvrtka 19. května, přihazovat libovolnou částku v rozmezí 50 – 500 Kč.

Bez nabídky zatím zůstává 18 dresů, na dalších 28 byl však učiněn pouze jeden příhoz, a jsou tak k dispozici za velmi nízkou cenu.

Hitem aukce je naopak dres Marka Schwarze. Už nyní je jeho bílá (tedy domácí) verze s 16 příhozy na hodnotě 4 000 Kč. Hned za ní je zelená varianta dresu boleslavského gólmana, kterou stíhají dresy Davida Vrbaty, Daniela Boháče nebo třeba Darrella Haye.

A co dodat? Snad jen, že v uplynulých sezonách dominovaly dresy Richarda Krále a Marka Schwarze. "Zápasový oblek" prvně zmíněného hráče byl navíc po postupové sezoně vydražen za zatím rekordních 8 250 Kč. Podaří se tuto částku překonat?

(Údaje jsou platné k 9. květnu, 17:00 – pozn. redakce)

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav