BK MLADÁ BOLESLAV

Aukci dresů ovládl stejně jako loni Schwarz

19. 5. 2011
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Aukce originálních hraných dresů Bruslařského klubu ze sezony 2010/2011 skončila ve čtvrtek po šestnácté hodině. A výsledek? Ze sedmasedmdesáti originálů zůstalo bez nabídky jen osm kousků. Naopak největší hodnotu získaly oba dresy Marka Schwarze. Nejdéle se bojovalo o dres Daniela Boháče. Informace o převzetí dresů najdete v článku!

Za bílý – a tedy domácí – dres Marka Schwarze zaplatí jeho nový majitel 5050 Kč. Zelený vyjde dalšího "internetového bojovníka" téměř o tisícikorunu levněji, i tak to ale pořád stačí na obsazení druhé příčky. Třetí místo obsadily ve stejné částce dresy Jana Bendy a Davida Vrbaty. Zmínit můžeme ještě originály od Tomáše Divíška, Daniela Boháče a Michala Valenta, jež se vyšplhaly nad 2000 Kč.

Nejdelší boj se vedl o dres Daniela Boháče, o jehož majitel se rozhodlo až 32 minut po základním ukončení aukce.

Převzetí dresů

Úspěšní účastníci dražby si mohou své dresy vyzvednout do 27. května 2011 na sekretariátu BK Mladá Boleslav (Na Vinici 31) v kanceláři Ing. Petry Vojtěchové (tel.: 326 748 155), kde zároveň provedou platbu v hotovosti oproti nahlášení jména a adresy. Po tomto datu budou dresy rozeslány poštou na dobírku.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav