BK MLADÁ BOLESLAV

Boleslavští fanoušci se zúčastnili turnaje v hokejbale

23. 5. 2011
Autor: Daniel Langer
B e n á t k y n/J - Ani letošní květen nebyl ochuzen o již tradiční akci, kterou je hokejbalový turnaj fanoušků v Benátkách nad Jizerou. V pořadí již pátý ročník absolvovalo devět týmů ve stejném složení, jako na loňském víkendovém zápolení. Počasí účastníkům vyloženě přálo a do areálu přilákalo několik stovek diváků. Boleslavští fanoušci se zúčastnili amatérského turnaje již potřetí. Zástupci Bruslařského klubu nastoupili ve věkově velice různorodé sestavě a s jediným cílem - pobavit se s přáteli, upevnit vztahy s ostatními fanoušky a užít si sportovního zápolení v duchu fair-play.

Sestava: Hurta - Svoboda Jiří (C), Hanoušek, Kudrna Jan, Kettner - Svoboda Jan, Krejbich, Špic - Sedlatý Jaroslav, Sedlatý Michal, Langer - Drla, Šimo, Šulc

Realizační tým: Váně (trenér), Kudrna Jiří (asistent trenéra) - Vyčítalová, Jechová, Pilař

Boleslavští fanoušci začali turnaj velice nadějně a po těsné výhře s Táborem si připsali i cennou remízu s favorizovanými Benátkami, které ovládly předchozí dva ročníky. V posledním zápase prvního hracího dne ale Bruslaři doplatili na dlouhou pauzu. Utkání s Šumperkem se hrálo až od 19:45. Na boleslavských hokejbalistech bylo znát, že se po náročném dni už jen těžko dostávají do správného tempa a v sobotním večeru utrpěli první porážku.

Aby toho nebylo málo, v neděli boleslavský kádr oslabil o Krejbicha a Kettnera, které vyřadilo zranění. Fanoušci museli dohrávat turnaj s třemi obránci a někteří útočníci se střídali ve dvou útocích. Bruslaři dohráli navzdory handicapu turnaj se ctí, i díky nesmírně vyrovnané skupině na ně ale zbyl jen souboj o sedmé místo. Turnaj svůj účel splnil naprosto dokonale. Všichni účastníci se pobavili, užili si slunečný víkend a seznámili se s fanoušky ostatních týmů.

BK Mladá Boleslav děkuje fanouškům za skvělou reprezentaci boleslavských barev a za bojovný výkon, který tým za daných podmínek tým předvedl! Děkujeme!