BK MLADÁ BOLESLAV

Radim Vrbata je akcionářem hokejového klubu BK Mladá Boleslav a.s.

13. 9. 2011
Autor: Tisková zpráva
M l. B o l. – Představenstvo společnosti BK Mladá Boleslav a.s. oznamuje, že se hokejista týmu NHL Phoenix Coyotes Radim Vrbata (na snímku) stal akcionářem hokejového klubu BK Mladá Boleslav a.s.. Jednání mezi ním a majoritním akcionářem klubu společností AUFEER DESIGN, s.r.o. probíhala v průběhu celého léta letošního roku a jejich výsledkem je převod části akcií společnosti BK Mladá Boleslav a.s. na tohoto nového akcionáře.

Vstup mladoboleslavského rodáka do akcionářské struktury klubu je dalším významným prvkem při budování nové podoby hokejového klubu BK Mladá Boleslav. Radimovým přínosem pro hokej v Mladé Boleslavi mají být zejména jeho zkušenosti z fungování hokejového klubu v NHL, a to jak ve vztahu k novým hráčům, fanouškům i samotnému managementu. V těchto směrech se také již chodem celé organizace zabýval po dobu, kdy absolvoval s týmem letní přípravu. Ne bezvýznamným bodem celé transakce je i skutečnost, že Radim Vrbata se po celou dobu svého působení v zámořské NHL vždy aktivně zajímal o chod a sportovní výsledky týmu v Tipsport extralize ledního hokeje.

Z uvedených důvodů považujeme výše popsaný krok za krok směřující k dalšímu posílení pozice hokejového klubu BK Mladá Boleslav na extraligové mapě.

Představenstvo BK Mladá Boleslav a.s.