BK MLADÁ BOLESLAV

Milionová střela v Mladé Boleslavi nepadla!

24. 10. 2011
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. - V pátek se v Mladé Boleslavi přímo na ledě hrálo o milion korun. Byla to pěkně napínavá podívaná. Díky Tipšestce se totiž mohl jeden z diváků stát milionářem. Navíc své sympatické zástupkyně měl na stadionu i Tipsport Team, a tak bylo rozhodně o co stát.

O první přestávce vybraly dívky z Tipsport Teamu náhodně šest soutěžících, kteří se při míčovém "souboji" na ledě utkali o jedinečnou možnost hrát o kufřík naditý milionem korun. Podmínkou bylo, mít s sebou vsazený tiket loterie Tipšestka.

Nejdůležitější okamžik přišel během druhé přestávky. Povzbuzován diváky a slečnami z Tipsport Teamu měl Tomáš Dlask šanci doslova rozhodnout o své budoucnosti. Jeho úkolem bylo vstřelit puk z poloviny lední plochy do branky, přesněji do díry v brance. A jak se s tím popasoval? Správný postoj, zamíření, nápřah, rána... Branka nepadla. A co na to Tomáš? "Na možnost hrát s Tipšestkou o milion jsem byl upozorněný kamarádem, takže na zápas jsem šel už se vsazeným tiketem," potvrdil Tomáš rčení, že štěstí přeje připraveným. "Žádnou speciální taktiku jsem při strefování puku do brány neměl. Když jsem ale potom stál sám na ledě a věděl jsem, že můžu vyhrát, tak jsem byl trochu nervózní," dodal už s klidem Tomáš.

Na zápase Mladé Boleslavi s Českými Budějovicemi byla k dispozici i Tipsport Lounge, tedy speciální lóže, v níž si pětice úspěšných sázkařů Tiphokejové5 za doprovodu dívek v modrooranžových outfitech užila skvělé hokejové chvíle a s nadšením pozorovala Tomášovo snažení při Milionové střele.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav